LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw project in Grote Boel: Waalformaat Nijmegen

Vrijdag 26 Februari 2016 | reacties 0
project-waalformaat-heijmans

Projectontwikkelaar Heijmans introduceert een nieuw project in Grote Boel: Waalformaat Nijmegen. Dit project bouwt acht twee-onder-een-kap en één vrijstaande woning op in Grote Boel. Natuurlijk presenteren zij dit nieuwe aanbod ook op de Woonbeurs Nijmegen.
 

Ruime woningen met veel zon
Zoekt u een ruime twee-onder-één-kap-woning of vrijstaande woning in Grote Boel? Binnenkort gaat een nieuw plan in verkoop: Waalformaat Nijmegen. De ruim opgezette woningen tonen kwaliteit zowel binnen als buiten. Alle woningen hebben een ruim perceel met een tuinoriëntatie op het zuidwesten. Daarmee geniet u de hele dag tot ’s avonds laat van de zon in uw achtertuin.


De woningen zijn ontworpen in een robuuste maar tegelijkertijd warme architectuur en door het vrije uitzicht aan de achterzijde zijn rust en privacy gewaarborgd. De prijsindicatie: vanaf € 335.000 v.o.n.


Inschrijven
Meer weten? Schrijf u nu al in op de website www.waalformaatnijmegen.nl en krijg persoonlijk bericht zodra de woningen in verkoop gaan!

 

Woonbeurs Nijmegen

Uiteraard presenteert Heijmans dit nieuwe project op de Woonbeurs Nijmegen op zaterdag 5 maart as. Bezoek het Waalsprongplein en kom meer te weten over deze ruime woningen op een unieke locatie in Grote Boel!

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media