LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw in Zuiderveld; project Keizer 6

Woensdag 22 November 2017 | reacties 1
11165171121-bouwveld-8-heijmans-h16-h24-schets-a

De realisatie van de nieuwste wijk in de Waalsprong; Zuiderveld gaat beginnen. Ontwikkelaar Heijmans bouwt daar project Keizer 6, een project met 30 woningen met een unieke ligging.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie goed afgewerkte hoek- of tussenwoning in de Waalsprong? Dan is een woning van het project Keizer 6 in de nieuw te realiseren woonwijk Zuiderveld West wellicht iets voor u.

 

Keizer 6Keizer 6 is een nieuw woningbouwproject, bestaande uit 8 hoekwoningen en 22 tussenwoningen. De woningen zijn verdeeld over 4 rijen met ieder een unieke ligging. Een tuin op zuid, noord, west of oost, een parkeerplaats op eigen terrein of uitzicht op een brede groenstrook, het is allemaal mogelijk.

 

Woonbeurs Waalsprong

Tijdens de Woonbeurs Waalsprong, op 25 november, zijn de medewerkers van Heijmans aanwezig om u van meer informatie te voorzien. Interesse? Schrijf u alvast in via www.keizer6.nl om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

 

Kijk op www.zuiderveld-nijmegen.nl voor meer informatie over de nieuwe wijk Zuiderveld.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Dave Geutjes (woensdag 28 februari 2018)

Hallo, Is er al wat meer bekend over project Keizer 6 in Zuiderveld? Wanneer de verkoop zal starten, hoe de huizen er definitief uit komen te zien? Wanneer de bouw zal starten? Loopt dit allemaal synchroon met andere projecten zoals Nieuwe Buurt? Groet, Dave

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media