LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw in de dijkzone: LOYD

Maandag 26 Oktober 2020 | reacties 0
logo

Ontwikkelaar KlokGroep kondigt het nieuwe project LOYD aan. Een uniek appartementencomplex in de dijkzone van Hof van Holland met circa 76 luxe appartementen met een prachtig uitzicht over de Waal. 

 

De appartementen liggen ten oosten van Fort Beneden Lent (zie onderstaande afbeelding). Aan de overkant van de Waal ziet u de bruisende binnenstad van Nijmegen binnen handbereik liggen. Het complex komt te liggen op een terp van circa drie meter, wat het weidse uitzicht verder versterkt. Maar ook liggen de appartementen straks op loopafstand van het nieuwe centrum Hart van de Waalsprong, en de vele andere voorzieningen in Hof van Holland

 

Bijzondere architectuur 

Het project dankt zijn naam aan de beroemde architect Frank Lloyd Wright. Bekend van zijn aansprekende gebouwen met lange horizontale lijnen en een open structuur. In deze traditie wordt appartementencomplex LOYD een blikvanger van formaat, met een luxe moderne uitstraling en een betoverend ontwerp. Dus wilt u wonen in een complex dat er echt uitspringt, dan is dit uw kans.

 

Meer informatie

Naar verwachting komen de appartementen eind 2020 / begin 2021 in verkoop. Meer informatie leest u op de projectwebsite. Bent u meteen al enthousiast geworden? U kunt zich op de website van LOYD nu al inschrijven als geïnteresseerde. 

 

Locatie LOYD

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media