LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw aanbod in De Stelt: De Steltse Hof

Vrijdag 26 Februari 2016 | reacties 0
de-steldtdeelplan-4-3-trebbe-bpd

Op een heerlijk plekje in de nieuwste woonbuurt van Lent bouwen ontwikkelaars BPD en Trebbe 13 woningen. Het project, De Steltse Hof genaamd, komt te liggen aan een hofje in De Stelt. De Steltse Hof wordt gepresenteerd als pre-sale op de woonbeurs!

 

De Steltse HofHet hofje bestaat uit 2 onder 1 kap-, vrijstaande, hoek- en tussenwoningen, vanaf 160 m2. Je woont hier al vanaf € 265.000 v.o.n. inclusief luxe badkamer en een keuken met inbouwapparatuur.
 

Wonen in Lent betekent wonen in een dorp met de stad Nijmegen binnen handbereik. Wat is er nu beter dan het combineren van de rust en de vele gezichten van de rivier de Waal en het warme karakter en de gezelligheid van het oude dorp Lent?
 

Interesse?
De verkoop van de woningen start in mei 2016. Wil je meer informatie? Bezoek de stand van Trebbe op het Waalsprongplein op de Woonbeurs Nijmegen as zaterdag! Of kijk vast op de website www.steltsehof.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media