LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Namenwedstrijd landschapszone

Maandag 5 December 2011 | reacties 0
landschapszone

Nijmegen krijgt in het hart van de Waalsprong een nieuw watergebied met natuur en recreatie. Een groene strook die de oostelijke en westelijke helft van het nieuwe stadsdeel met elkaar verbindt. Drie grote waterplassen bepalen straks het beeld. In 2020 is het gebied klaar, tot die tijd wordt er hard gewerkt.

 

Op dit moment heet dit gebied nog de landschapzone, een werknaam. Geen naam die uitstraalt wat het gebied moet worden: water, groen, recreatie en wonen.

 

Weet u een betere naam? Een naam die de juiste uitstraling heeft, misschien een relatie heeft met de historie van het gebied of met de omgeving. Referentiebeeld landschapszoneDoe mee met de namenwedstrijd, win eeuwige roem en maak kans op een elektrische fiets ter waarde van 1500 euro! Stuur een mail met de nieuwe naam en het achtergrondverhaal van de naam vóór 1 januari 2012 naar nieuwenaamlsz@nijmegen.nl.

 

Voor de criteria waaraan de naam moet voldoen en meer informatie over de Landschapszone zie: www.nijmegen.nl/landschapszone.

 

De fiets wordt gesponsord door MSB, de samenwerkende uitvoeringsorganisaties in de landschapszone, MNO Vervat, Spaansen en De Beijer.
 logo MSB

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media