LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Muziekwonen Waalsprong

Donderdag 21 Mei 2015 | reacties 0
muziekwonen

Wonen in een wijk die speciaal ontworpen en gebouwd is voor mensen die op verschillende manieren met muziek bezig zijn...Dat is volgens The Placemaker een kans voor de Waalsprong. Deze ontwikkelaar is op zoek naar mensen met een gezamenlijke interesse in muziek, om de mogelijkhede te verkennen om gezamenlijk een bijzondere woonbuurt te bouwen.

 

De afgelopen maanden hebben meerdere muzikanten zich al aangesloten als geïnteresseerde voor dit bijzondere woonconcept ‘muziekwonen’ . Op 18 mei heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden. Een inspirerende avond met waardevolle opbrengsten. Daarom vindt The Placemaker de tijd rijp voor de volgende bijeenkomst om meer mensen met een passie voor muziek te ontmoeten en in gesprek te gaan over muziekwonen in de Waalsprong. 

 

Bijeenkomst maandag 1 juni
Graag nodigt The Placemaker  je uit voor de inloopbijeenkomst op maandagavond 1 juni. Een mooie kans om in gesprek te gaan over jouw wensen en om andere muzikanten te ontmoeten. Een belangrijke stap naar een community van muzikanten. Natuurlijk met een eigen woning met alle privacy. Maar ook gedeelde voorzieningen om binnen je eigen woonomgeving te kunnen spelen. Alleen, met je band, orkest of samen met je buren…

 

Als muziek jouw passie is
‘Muziekwonen’ is een bijzondere woonvorm. Een inspirerend voorbeeldproject is Veld van Klanken in Hoogvliet, vlakbij Rotterdam. Een wijk met eengezinswoningen, allen met een eigen muziekkamer. Op het binnenterrein van het complex is een zogenaamde terp gebouwd met geïsoleerde muziekkamers. Een project zoals het Veld van Klanken zou goed passen in de Waalsprong. Geen kopie, maar een project gebaseerd op dezelfde uitgangspunten: een woon-community van mensen die met muziek bezig zijn. Of dit wordt vertaald in oefenruimtes of zelfs een podium, is aan de deelnemers. 

 

Honig

Jij (en jouw muzikale vrienden) zijn van harte welkom  op 1 juni! De bijeenkomst vindt om 19.00 uur plaats in het Honig-complex, Waalbandijk 22 in Nijmegen. Grijp je kans en meld je aan via de site van The Placemaker.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media