LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Middeldure huurwoningen ‘Op de Set’: voorwaarden aangepast

Vrijdag 4 September 2020 | reacties 0
ai-waalsprong-zuiderveld-mdhblok-flr

De voorwaarden van ‘Huren op de Set’ in Zuiderveld zijn gewijzigd. In het project worden 24 woningen in de middeldure huur aangeboden. In eerste instantie werden de woningen aangeboden voor Nijmegenaren die een sociale huurwoning achterlaten. De inschrijvingstermijn daarvoor is verlopen en deze voorwaarden komen te vervallen. Er gelden nog wel inkomensvoorwaarden.

 

In Take Two van het project ‘Wonen op de Set’ worden 44 woningen aangeboden. Vierentwintig daarvan vallen in de middencategorie huur en worden online verhuurd namens een institutioneel belegger. De woningen worden gebouwd in de wijk Zuiderveld, en worden in het najaar van 2020 opgeleverd, naar verwachting in oktober.

 

De woningen kenmerken zich door de speelse en elegante architectuur. Dit ziet u terug in de verspringende gevels, opvallende minerale steenstrips, subtiele Franse balkons en een eigentijdse kleurstelling. De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer en tuin. De open keuken is voorzien van luxe, moderne apparatuur. Er twee slaapkamers, een badkamer met douche en de zolder is vrij in te delen.

 

Gewijzigde voorwaarden

De inschrijving voor deze woningen staat open sinds eind juni van dit jaar. De woningen zijn in de afgelopen weken via Entree aangeboden. Omdat de woningen onder andere zijn bedoeld om ‘scheefwonen’ tegen te gaan, is bij de verhuur een voorwaarde gesteld dat de nieuwe bewoner in Nijmegen woont én een sociale huurwoning moet achterlaten. Deze voorwaarden zijn nu losgelaten. Dus ook als u buiten Nijmegen woont, en/of u op dit moment niet in een sociale huurwoning woont, kunt u in aanmerking komen voor Huren op de Set. De inkomensvoorwaarden blijven wél van kracht. Er zijn momenteel nog woningen beschikbaar. Klik voor meer info over de huurvoorwaarden naar de projectsite.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media