LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Met gepaste trots: ‘Wonen op de Set’

Woensdag 12 December 2018 | reacties 0
bwnr-26night

Zaterdag 15 december presenteren KlokGroep tijdens Woonbeurs Waalsprong de plannen voor nieuwbouwproject ‘Wonen op de Set’. KlokGroep gaat twee locaties in Zuiderveld ontwikkelen; de locaties krijgen samen de projectnaam ‘Wonen op de Set’.

 

In 2014 heeft de gemeente besloten om de straten in Zuiderveld te benoemen naar filmregisseurs. Ben je een echte filmfan? In megabioscoop Pathé, die om de hoek ligt, kun je terecht voor je nodige dosis Hollywood blockbusters. De twee locaties  van ‘Op de Set’ blijven in filmsfeer en krijgen de subtitels ‘Take 1’ en ‘Take 2’. Het eerste deelgebied dat als eerste in verkoop gaat is ‘Wonen op de Set - Take 1’.

 

Start verkoop

De start verkoop van ‘Take 1’ staat gepland in het eerste kwartaal van 2019. Het plan bestaat in totaal uit 27 woningen. Er worden hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Op de woonbeurs geeft ontwikkelaar KlokGroen je graag een ‘preview’ van dit prachtige project.

 

Zuiderveld

Nieuwbouwproject ‘Wonen op de Set’ ligt in de wijk Zuiderveld.In de nabije omgeving vind je natuurgebieden zoals de Waaijer, de Spiegelwaal en de Oosterhoutse Waarden. Met het oude centrum van Nijmegen om de hoek heb je alle voorzieningen die je mag verwachten van een grote stad binnen handbereik. En ook Arnhem bereik je binnen 20 autominuten. Binnenkort komt daar bovendien Hof van Holland bij, waar naast woningen ook winkels, voorzieningen en horeca komen.   

 

Van harte welkom
Misschien vier jij jouw volgende feestdagen wel Op de Set? Bezoek de Woonbeurs Waalsprong aankomende zaterdag 15 december en ontdek jouw nieuwe thuis. Je bent van harte welkom tussen 11 en 15 uur in Thermion te Lent. De makelaars vertellen je dan graag meer over het woningaanbod van Wonen op de Set. Kom genieten van een gezellige kerstsfeer onder het genot van een kopje koffie of warme chocomel. De toegang is uiteraard gratis!

Lees meer over 'Op de Set' op de projectsite.

 

Op de set

 

 

 

op de set

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media