LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Meer sociale huur in Grote Boel

Dinsdag 9 Mei 2017 | reacties 0
klok-grote-boel-exterieur-blok-10-front

Talis realiseert opnieuw eengezinswoningen in Grote Boel; met deze derde fase komen er weer 15 woningen in de sociale huursector bij. De bouw van de woningen is inmiddels gestart en is naar verwachting voor de zomer van 2017 gereed.

 

Vorige maand startte de verhuur van de woningen via Entree. Er is massaal gereageerd, er kwamen meer dan 600 aanmeldingen binnen. De inschrijftermijn sloot op 2 mei. Talis nodigde de eerste 100 belangstellenden uit voor een informatieavond op 9 mei. Zij krijgen dan meer informatie over de verhuurprocedure en de planning. De toewijzing is op basis van meettijd.

 

De woningen in Grote Boel worden gebouwd aangrenzend aan de tweede fase, aan de Maarten Toonder- en Simone de Beauvoirstraat. De woningen zijn verdeeld over twee blokken, die bestaan uit zes en negen woningen. De woningen hebben een landelijk karakter en zijn omringd door veel openbaar groen.

 

Ontwikkelingen

Talis is de enige corporatie in de Grote Boel en zorgt daar voor ongeveer 20 procent sociale huur. In de derde fase doen ze dit voor een klein deel samen met vastgoedeigenaar Stienstra. In het najaar start de ontwikkeling van fase 4 in Grote Boel, er komen nog eens 42 huurwoningen bij.
 

Ook wonen in Grote Boel?
Bent u ook op zoek naar een sociale huurwoning in Grote Boel. Meld u aan voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel en kijk op de site van Talis hoe u op de hoogte blijft.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media