LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Mauritskwartier: bouw van fase 2 gestart!

Donderdag 18 Oktober 2012 | reacties 0
14161-bfa-nijmegen-laauwik-type-44-125dpi

In het nieuwbouwproject in Lent “Het Mauritskwartier” worden woningen gebouwd voor iedereen, zowel starters als jonge gezinnen. Benedenwoningen, bovenwoningen, eengezinswoningen en (half) vrijstaande woningen; je vindt het hier allemaal. Voor ieder wat wils dus, en dat op ca. twee kilometer van de Nijmeegse binnenstad en met prima voorzieningen in de buurt.

 

Start bouw
Wie nu langs bouwlocatie rijdt, ziet dat de bouw van fase 1 in volle gang is en dar er ook al gestart is met de bouw van fase 2.  In fase 1 en 2 zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Nog enkele binnen- en bovenwoningen type Kopenhagen vanaf € 157.000,- v.o.n. Bij dit project is er de mogelijkheid van de starterslening! Vrijstaande en half vrijstaande villa’s type Madrid en Parijs vanaf € 285.000,- v.o.n.   En rijwoningen type Brussel vanaf € 197.500,- v.o.n.

 

Geen BTW-verhoging en gratis uitbouw
Een aantal typen Brussel worden nu aangeboden met gratis uitbouw van 1.20 m ter waarde van € 7.870,-.  Ook zijn in het Mauritskwartier de prijzen niet verhoogd. De koopsommen zijn inclusief 21%. En profiteer dit jaar nog van de ruime hypotheekmogelijkheden.
• Hogere hypotheek mogelijk
• Ruimere aftrekbaarheid hypotheekrente

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media