LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Maak voordeling gebruik van de elektrische deelauto van de Groene Oever

Donderdag 1 Mei 2014 | reacties 1
auto

In de Groene Oever staan duurzaam wonen en leven centraal. Daarom zijn de woningen voorzien van zonnecellen en wordt de wijk verlicht met LED-verlichting. Nu voegt Heijmans hier ook duurzaam autorijden aan toe met een elektrische deelauto.

 

Voordeel voor iedereen
Rijden in een elektrische auto bespaart CO2. Maar door de elektrische auto van de Groene Oever te delen met anderen wordt de besparing nog veel groter. Daarom verhuurt Heijmans deze auto niet alleen aan de bewoners van de Groene Oever-wijk, maar aan iedereen in de Waalsprong die even een auto nodig heeft. Dubbel duurzaam dus.

 

Auto delen heeft de toekomst, want het is eigenlijk zonde als een auto een groot deel van de dag stil staat, terwijl je er wel voor hebt betaald. Het zou toch veel mooier en voordeliger zijn als je alleen voor een auto betaalt op het moment dat je hem nodig hebt. Daarom wordt de Groene Oever-auto aan iedereen te huur aangeboden via Snappcar. Dit is een site waarmee je eenvoudig de beschikbaarheid van de auto kunt bekijken en een reservering kunt maken. Omdat daarnaast de brandstofkosten van een elektrische auto erg laag zijn, is het huren van deze auto veel goedkoper dan het zelf hebben van een auto. Bekijk hier de introductiefilm over de idee achter deze elektrische deelauto: 

 

 

Op 2 mei neemt Heijmans samen met een bewoner van de Groene Oever de auto in ontvangst. In de week daarna zullen we u informeren over hoe u deze auto kunt huren.

 

Project A15
Door voordelig een elektrische auto ter beschikking te stellen draagt de Groene Oever bij aan het doel van de organisatie Project A15 om in 2015 3.500 elektrische deelauto’s in de regio rond de A15 te laten rijden. Project A15 is een initiatief van Natuur & Milieu en Milieu Defensie en wordt gesteund door onder andere de gemeente Nijmegen, Provincie Gelderland en Rijkswaterstaat.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Redactie Waalsprong.nl (donderdag 01 mei 2014)

Bij de eerste publicatie van dit bericht was het filmpje, waarnaar verwezen werd, niet opgenomen. Excuus! De fout is inmiddels hersteld.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media