LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Living-Inn start inschrijving voor verhuur op 1 november

Maandag 11 Oktober 2021 | reacties 0
living-inn

Living-Inn is een bijzonder woon-zorgconcept waar senioren, starters en zorgbehoevende senioren met verschillende inkomens samen wonen en leven. Het wordt gerealiseerd in Hof van Holland, dicht bij de voorzieningen en NS-station Nijmegen-Lent. In totaal komen hier 370 appartementen. Belangstellenden die zich hebben ingeschreven kunnen vanaf 1 november hun voorkeur voor een appartement aangeven.

 

Account aanmaken

De inschrijving voor de seniorenappartementen start op 1 november aanstaande. U heeft dan tot 15 november gelegenheid om het appartementen van uw voorkeur aan te geven via een inschrijfformulier. Om een uitnodiging te krijgen voor deze inschrijving is het belangrijk dat u bekend staat als geïnteresseerde. Zorg ervoor dat u vóór 1 november in het systeem staat bij Living-Inn. U kunt dat doen door een account aan te maken op de website, en daar ook een keuze voor een van de betrokken makelaars heeft ingevuld.

Overigens volgen de startersappartementen in een later stadium. Verwacht wordt deze appartementen in de woontoren aan de oostzijde van het complex vanaf eind 2022 in verhuur worden gebracht.  

 

Modelappartement

Er wordt een modelappartement geplaatst in de omgeving van de bouwlocatie. Hier krijgt u straks een goed indruk van de ruimte, de luxe afwerking van vloer en wanden, de keuken en badkamer van de seniorenappartementen. Verwachting is dat deze begin november te bezichtigen is.
De appartementen zijn levensloopgeschikt, en daarmee makkelijk aan te passen voor rolstoelgebruikers. Huurprijzen variëren van circa € 800 tot € 2500 (excl. voorschot servicekosten), afhankelijk van de grootte van het appartement.

 

Voorzieningen onder eigen dak

Living Inn beschikt straks over hoogwaardige zorg onder eigen dak. Als bewoner kunt u ook gebruik maken van een zwembad, brasserie met terras, bibliotheek, biljartruimte en beautycentrum binnen het complex. Dat is bijzonder (fijn) wonen in Living-Inn. De bouw van het complex start nog dit jaar. De woningen worden medio 2023 opgeleverd. Meer weten? Kijk op de projectsite van Living-Inn

 

 

Ligging van Living-Inn in Hof van Holland. 
« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media