LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Libertad in verkoop: bouwen aan je eigen huis

Donderdag 5 Maart 2015 | reacties 0
hoek1-def

Op 10 maart aanstaande start de verkoop van het project Libertad in de wijk Lentseveld. Een bijzonder woonproject, waarbij door middel van opties de woning volledig naar wens van de nieuwe bewoner kan worden aangepast.


Het project wordt gebouwd aan de Valenciastraat / Aragónstraat en omvat tussen-  en hoekwoningen, tweekappers en halfvrijstaande woningen én een vrijstaande woning. Bij alle typen woningen is sprake van grote vrijheid voor de toekomstige bewoner, voor bijvoorbeeld de indeling van de woning en uitbreidingsopties. Maar zelfs voor het gevelbeeld zijn verschillende keuzes te maken. 
 

Variatie
Alleen een robuuste baksteen of accenten in keimwerk? Een erker, brede raampartij of juist aparte verdiepingshoge ramen? Je bepaalt je eigen gevelindeling bij Libertad Lent. En dat levert niet alleen veel variatie op, maar ook een woning die voelt alsof hij op maat gemaakt is. Bouwkundige uitbreidingen zijn al uitgewerkt en geprijsd, dus je komt niet voor verrassingen te staan. De woningen hebben royale kavels en daarmee ook royale tuinen. Ze variëren in diepte van 14 tot 24 meter. Er is voor gezorgd dat alle tuinen via de garage of een achterom bereikbaar zijn. De woningen variëren in prijs vanaf  € 230.000 tot € 375.000 v.o.n..  De kavels variëren van 178 tot 425 m2.


Start verkoop
De start verkoop vindt plaats op dinsdag 10 maart aanstaande. U bent van harte welkom tussen 18 en 20 uur, in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion, Thermionpark 7 te Lent. Meer weten? Kijk op de facebookpagina van Libertad Lent of neem contact op met de makelaar.
 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media