LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Lents Buiten – nog enkele appartementen beschikbaar

Vrijdag 26 November 2021 | reacties 8
appartementenentree-28

Vlak bij de Waalbrug, aan de Bemmelsedijk, wordt gebouwd in de Stelt-Zuid. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in project ‘Lents Buiten’. De bouw is al gestart, dus u hoeft niet lang te wachten om te kunnen wonen op deze unieke locatie.

 

De Stelt-Zuid grenst aan de Spiegelwaal. Vanuit de appartementencomplexen bent u zo in het heerlijke struingebied bij de dijk. Aan de andere kant brengt een rijke bloesemboomgaard de Betuwse sfeer in de wijk. Met een reeks aan moderne voorzieningen in de omgeving én de gezellige binnenstad binnen handbereik. De Stelt-Zuid is met recht een unieke woonlocatie te noemen.

 

Bouw Lent Buiten gestart
Binnen Lents Buiten wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de appartementen Op de Terp. Er zijn nog enkele 3-kamerappartementen beschikbaar. Deze royale appartementen zijn gesitueerd op de 2e woonlaag en hebben een woonoppervlakte van ca. 140 m 2. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en separate berging in de stallingsgarage. Uniek aan deze appartementen zijn de royale en zonnige buitenruimtes. De prognose van oplevering is voor het eerste kwartaal 2022.

 

Stelt-Zuid

De Stelt-Zuid is uniek in al zijn facetten. Hart van het plan vormt een nieuw aan te leggen boomgaard, met daaromheen woningen. Op twee locaties in het gebied is ruimte gereserveerd voor appartementen, met een uniek uitzicht op de Waal, de stad en de oude stuwwal. En het wordt nog eens extra bijzonder met woningen die gebouwd worden aan de dijk. Op dit moment zijn de eerste woningen in Stelt-Zuid al opgeleverd. Verwachting is dat in de loop van 2022 alle woningen gereed zijn.campagne SZ

 

Genieten, werken en vieren in de boomgaard
Een boomgaard vormt het hart van de Stelt-Zuid. Deze boomgaard is straks voor iedereen toegankelijk. Dus niet alleen direct omwonenden, maar ook de bewoners van de appartementen zijn welkom om gebruik te maken van de boomgaard. Straks spelen kinderen tussen de bomen. Of zit u met vrienden op een warme lente-avond van een hapje en drankje, terwijl u geniet van de bloesem? Bewoners zijn straks gezamenlijk verantwoordelijk voor een deel van het onderhoud. Denk daarbij aan snoeien op verschillende momenten in het jaar, onderhoud van het groen in de omgeving, en natuurlijk oogsten zodra de vruchten rijp zijn. Het is maar een greep uit de werkzaamheden die moeten gebeuren. Samen de handen uit de mouwen, en natuurlijk ook samen genieten! U draagt bij aan het onderhoud daar waar u dat kunt, en op de manier zoals u dat leuk vindt. Er zijn uiteraard geen verplichtingen.  Door samen te genieten, werken en vieren in de boomgaard maakt u contacten en vriendschappen in de buurt. Wat denkt u bijvoorbeeld van een gezellige buurt-bbq?

 

Meer info

Wilt u meer weten over de appartementen? Neem dan contact op met makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars, telefoon 024 - 6790920 of via neem contact op via de projectsite. Uiteraard is het mogelijk om – op afspraak – de appartementen te bezichtigen!

 

Voor meer info over de boomgaard, het gezamenlijk onderhoud en de overige projecten in de Stelt-Zuid leest u meer op de projectsite. Of bezoek het Waalsprong Informatiecentrum voor al uw individuele vragen over de Waalsprong in het algemeen of de Stelt-Zuid in het bijzonder.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Piet (zaterdag 27 november 2021)

Volgens de website van Lents Buiten zijn er geen appartementen meer beschikbaar?

David (zondag 28 november 2021)

Oh, is die mafia-investeerder afgehaakt?

Redactie Waalsprong (vrijdag 03 december 2021)

@Piet, het klopt dat er naar aanleiding van de acties van de makelaar inderdaad mensen een optie hebben genomen. Maar daarmee is de koop nog niet definitief, dus neem vooral contact op met de makelaar, als je belangstelling hebt!

Redactie Waalsprong (vrijdag 03 december 2021)

@David, we begrijpen niet precies wat je met deze opmerking bedoelt, maar deze appartementen zijn altijd in verkoop geweest. Het kan natuurlijk zo zijn dat belangstellenden tijdens het verkoopproces toch afhaken en andere keuzes maken.

David (zaterdag 04 december 2021)

Alle appartementen in dit project en een aantal blokken tussenwoningen zijn voordat de verkoop startte onderhands gegund aan een investeerder. Dat heeft zelfs in de krant gestaan.

VanWonen (donderdag 09 december 2021)

@Piet: Appartement 1.2.1. is inderdaad onder optie. Appartement 3.2.3. is beschikbaar op dit moment. Als u belangstelling heeft kunt u contact opnemen met de makelaar Hans Janssen of met de verkoopmanager van dit project Willeke Haasjes via willeke@vanwonen.com

Erik (zaterdag 04 december 2021)

@David waar u het over heeft, gaat over het project lentelijn. Dus niet dit project (de stelt zuid)

David (maandag 06 december 2021)

Dankjewel Erik, mijn vergissing onderdaad. Excuus.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media