LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Land in zicht: start verkoop Ons Landzicht!

Vrijdag 23 Oktober 2015 | reacties 0
onslandzicht-01

In de nieuwste wijk nabij Oosterhout, Grote Boel, lanceert Reuvers Bouw en Ontwikkeling een nieuw woningproject: Ons Landzicht. Op 31 oktober start de verkoop van deze hoek- en tussenwoningen.
 

In het plan worden in totaal 33 woningen gebouwd. Er zijn 18 hoekwoningen en 15 tussenwoningen, die verdeeld zijn over 4 verschillende typen met namen als Briljant, Elegant, Grandioos en Prachtig. Ze worden gebouwd in Grote Boel, een prachtige nieuwe wijk die direct grenst aan de al gerealiseerde wijken van Oosterhoutreuvers ons landzicht. En dat betekent dat je volop kunt profiteren van de voorzieningen die al aanwezig zijn in Oosterhout! En wist je, dat het maar een kwartier fietsen is naar de gezellige binnenstad van Nijmegen?

 

Start verkoop

Tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom in het verkoopinformatiecentrum op de projectlocatie in Grote Boel. Je vindt deze in de rode bouwkeet nabij de rotonde aan de Keizer Hendrik VI-singel in Nijmegen. Het verkoopteam staat voor je klaar om je uitgebreid te informeren over het plan en de woningen van de eerste fase.
 

Meer weten?
Bekijk het project op alvast op www.ons-landzicht.nl of bezoek de Facebookpagina! Met een like blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

reuvers landzicht elegant prachtig grandioos

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media