LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Laauwik fase 3 na de zomer in verkoop!

Donderdag 23 Juni 2011 | reacties 0
lwk-u-22-6-11

Na de succesvolle verkoop van de eerste woningen in Laauwik start AM medio augustus/september 2011 met de verkoop van de volgende fase (fase 3) van woningen. Het gaat dan om zowel rijwoningen (14) aan de Vrouwe Udasingel (Salamancastraat) als om compacte geschakelde twee-onder-een-kapwoningen (10) en 1 halfvrijstaande woning aan de Castiliëstraat (vergelijkbaar met de zogenaamde Singelwoningen uit Fase II).
 

De rijwoningen bevinden zich aan de Salamancastraat (parallel aan de Vrouwe Udasingel) en bevinden zich op kavels variërend in grootte van 135m² tot 240 m². Het gebruiksoppervlakte van de woningen varieert van 123m² tot 140 m² GBO. Het totale gevelbeeld varieert door de toepassing van woningen met zowel een rechte gevel als een schuine kap op de 2e verdieping. De woningen zijn standaard voorzien van een ruimte voor de keuken, een tuingerichte woonkamer op het zuiden, een toilet op zowel de begane grond als op de eerste verdieping, een 3-tal slaapkamers, een badkamer en een mooi ruime, met vaste trap bereikbare zolderverdieping. De v.o.n.-prijzen variëren van circa 200.000-215.000 euro voor de tussenwoningen en van circa 230.000-250.000 euro voor de hoekwoningen.
 

De compacte geschakelde woningen zijn bijzonder groot te noemen (vanaf circa 155 m² gebruiksoppervlakte) en bevinden zich op kavels van circa 220m² tot 250 m². De woningen worden gekenmerkt door een opvallend ruime living en een eveneens grote woonkeuken. Op de verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers, een badkamer een separaat toilet. De 2e verdieping is royaal en biedt nog talloze mogelijkheden voor de realisatie van extra kamers. De v.o.n.-prijzen variëren van circa 305.000-320.000 euro voor de tweekappers ;de v.o.n.-prijs voor de vrijstaand geschakelde woning ligt rond de 350.000 euro.

 

De bouw van de reeds verkochte vergelijkbare woningen in Fase II is inmiddels gestart.
 

Via het interesseformulier op http://laauwik.am.nl kunt u uw gegevens bekend maken en wordt u op de hoogte gebracht van het moment van start verkoop.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media