LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Laatste fase project Historische Tuin in verkoop

Woensdag 29 Juli 2020 | reacties 0
ext4

De derde, en tegelijkertijd ook laatste fase van het project Historische Tuin in Woenderskamp gaat op dinsdag 4 augustus in verkoop. In deze fase komen alleen nog 3-laagse hoek- en tussenwoningen in verkoop.  

 

Het project Historische Tuin wordt gerealiseerd door ontwikkelaar KlokGroep, in samenwerking met BPD. In de derde fase komen 13 woningen in verkoop. De statige 3-laagse woningen zijn het visitekaartje van de wijk. Als de woningen zijn opgeleverd kan je er (bijna) direct in trekken: de woningen zijn uitgerust met volledig ingerichte keuken, sanitair en tegels voor badkamer en toilet en een tuinklaar pakket. De prijzen variëren tussen 339.500 en 390.000 v.o.n. Lijkt je dit wat? Bekijk hier het aanbod van de derde fase.

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk is gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. Het eerste project in de wijk is al opgeleverd, ook zijn er verschillende andere projecten in aanbouw, waaronder basisschool De Boomgaard. In Woenderskamp staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar je bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Interesse? 

Schrijf je dan nu alvast in voor het woningtype van jouw voorkeur! Alleen dan ontvang je een mail over de start verkoop. De verkoop start op dinsdag 4 augustus om 17.00 uur. Inschrijven kan tot en met zondag 16 augustus 17.00 uur. Ontwikkelaars KlokGroep en BPD wijzen vervolgens de woningen toe. Lees hier meer over het gehele verkoopproces of om je in te schrijven.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media