LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Laatste fase Groene Oever in verkoop

Maandag 9 Maart 2015 | reacties 0
waterwoningenlow-res

Op 12 maart start de verkoop van de laatste woningen van de Groene Oever. Het betreft hier de bouwnummers 1 t/m 12 en bestaat uit twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen. De ruime woningen met een vloeroppervlak van 175 m2 en 195 m2 liggen direct aan het water en hebben vrij uitzicht over de Lentse plas. Ook deze woningen worden zeer duurzaam gebouwd. Niet alleen de 22 m2 zonnepanelen op het dak zijn duurzaam, maar ook diverse andere innovaties dragen een steentje bij aan het milieu en uw portemonnee. Tevens worden deze woningen uitgevoerd met het nieuwste Heijmans Connect-pakket. Daarmee heeft u digitale controle over de woning vanaf uw smartphone of tablet.


De verkoopmanifestatie wordt gehouden in de modelwoning (kavel 39) aan de Oasisstraat 39 te Lent. Deze woning is reeds opgeleverd en ingericht. Hierdoor beleeft u zelf de ruimte en luxe van deze waterwoningen, en daardoor hoeft u dus niet van een tekening te kopen.
 

Inschrijving tot 20 maart

Er zijn inmiddels meerdere aanmeldingen voor de volgende fase. Daarom heeft Heijmans ervoor gekozen om iedereen een gelijke kans te geven. Op 12 maart hebben wij alle informatie voor u gereed en is deze af te halen in de modelwoning. Tot 20 maart zullen wij alle inschrijvingen verzamelen. Bij meerdere inschrijvingen per bouwnummer zal de toewijzing van opties op basis van loting verstrekt worden.
Graag heet Heijmans u van harte welkom op 12 maart in de woning op bouwnummer 39 van 16:00 tot 17:30 uur.

 

Contact met makelaar

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn op de start verkoop dan kunt u vanaf 12 maart informatie via Hans Janssen Garantiemakelaars opvragen via telefoonnummer 024-3 244 244 (vraag naar Janneke Wenting). Kijk voor meer informatie ook op de projectsite van Groene Oever.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media