LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Koop vóór 1 januari en bespaar duizenden euro’s

Maandag 19 November 2012 | reacties 0
groene-oeverheijmans

In het Lente-akkoord is vastgelegd dat de spelregels omtrent de hypotheekrente-aftrek per 1 januari gaan veranderen. Het Kabinet Rutte II heeft besloten deze afspraak niet terug te draaien waardoor vanaf 1 januari 2013 enkel een annuïteitenhypotheek waarin 100% wordt afgelost fiscaal aftrekbaar blijft. Alle andere en veel gunstigere hypotheekvormen komen dan niet meer in aanmerking voor dit fiscale voordeel.

 

Koop in 2012
Als u nog in 2012 een woning of appartement koopt heeft dit twee grote voordelen. Allereerst houdt u recht op de volledige fiscale aftrek van de hypotheekrente ongeachte de hypotheekvorm. Daarnaast kunt u gebruik maken van de 50% aflossingsmogelijkheid in plaats van de verplichte 100% na 1 januari. Beide voordelen kunnen sterk oplopen en schelen u honderden euro’s per maand in uw portemonnee. Klik hier om een voorbeeldberekening van Vereniging Eigen Huis te bekijken met de gevolgen van deze maatregel voor verschillende inkomens.

 

Verkoopondersteuning

U wilt wel een nieuwe woning, maar u bent bang dat u uw huidige woning niet verkopen kan? Heijmans gaat samen met u, uw huidige woning verkopen in samenwerking met Hans Janssen garantiemakelaars. Er kan gebruik gemaakt worden van een woningstylist, professionele fotograaf en grafische impressies. Als u een woning koopt in de Groene Oever en akkoord gaat met de verkoopstrategie zal Heijmans de opstartkosten á € 955,- incl. btw en 50% van de verkoopcourtage voor haar rekening nemen. Door samen met u de verkoop op te starten, ontstaat er een gemeenschappelijk belang. De verkoop van uw woning betekent de aankoop van een woning in de Groene Oever. Mocht u na 6 maanden uw huidige woning nog niet verkocht hebben dan kunt u vrijblijvend afzien van de nieuwe woning. Lees hier meer over dit aanbod.

 

Start bouw in 2012
Heijmans is voornemens om eind 2012 de start van de bouw van de eerste woningen van het project Groene Oever af te kondigen. Als u één van de resterende woningen of appartementen wilt kopen en u wilt profiteren van de huidige regeling is het belangrijk geen tijd te verliezen. U kunt hiervoor contact opnemen met Janneke Wenting van Hans Janssen Garantiemakelaars (024 - 38 12 327 of e-mail). Via deze link kunt u zien welke woningen nog beschikbaar zijn.

 

 

Bron: berichtgeving Heijmans

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media