LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Kees Rijnboutt komt masterplan Citadel toelichten

Dinsdag 9 Februari 2010 | reacties 1

Masterplan Citadel, Rijnboutt, feb 2010 Ter gelegenheid van de publicatie van het masterplan Citadel komt de “vader” van het masterplan, voormalig   rijksbouwmeester Kees Rijnboutt, zijn ontwerp toelichten in De Klif.

 

GEM Waalsprong nodigt u van harte uit voor deze Citadel-presentatie op maandag 22 februari om 20.00 uur in De Klif. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en staat de koffie en thee klaar. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten.

Locatie
Voorzieningenhart De Klif, theaterzaal
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen

 

Ook wethouder Paul Depla en Jan de Wilde, directeur van GEM Waalsprong, zullen aanwezig zijn en hun toelichting geven. Na deze presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen. Het karakter van de avond is puur informatief.

Het masterplan Citadel is uitgegeven in opdracht van GEM Waalsprong Beheer en is een verbeelding van het nieuwe centrumgebied. Het vormt de basis voor het bestemmingsplan. Na de verkiezingen van maart 2010 zal het nieuwe college vervolgstappen zetten en het bestemmingsplan zal de   gebruikelijke inspraakprocedure doorlopen.   Voor uitgebreide informatie kunt u uiteraard ook terecht in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, waar maquettes staan en presentatiepanelen die u wegwijs maken in de Citadel. Ook is het Masterplan daar te koop voor € 5,-. De informatrices staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

 

U kunt  hier  de Spronglevend Special Citadel downloaden (pdf, 5MB): alle informatie handzaam bijeen.

« Terug naar het overzicht

Reacties

André Sinnema (donderdag 24 mei 2012)

verouderde informatie

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media