LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Jeugdtandarts nieuwe aanwinst voor Waalsprong

Dinsdag 22 Mei 2012 | reacties 2
tandarts

Medio september opent Jeugdtandarts haar deuren in het nieuwe Thermion in de Waalsprong. Vandaag wordt het huurcontract ondertekend met Dr. Lutz Dähne, directeur-eigenaar van Jeugdtandarts Beuningen, en Jan de Wilde, directeur GEM Waalsprong. De tandartspraktijk is gespecialiseerd in kindvriendelijke tandheelkundige behandelingen voor kinderen en jong volwassenen.

 

Jeugdtandarts
De praktijk is gevestigd in Beuningen en is inmiddels uitgegroeid tot een groot team van 20 medewerkers. Omdat er geen uitbreidingsmogelijkheden zijn in Beuningen, wordt er een tweede vestiging geopend in de Waalsprong. “Een deel van onze patienten, circa 2.000, zal gebruik maken van de nieuwe vestiging. We werken bovenregionaal en verwachten nieuwe toeloop uit de regio. Ons doel is dat kinderen en jong volwassenen met gezonde tanden kunnen opgroeien en door een prettige, angstvrije behandeling hun stralende lach behouden”, zegt Dähne. “Daarom zullen we ook in de Waalsprong hetzelfde concept neerzetten: kindvriendelijk, toegankelijk en uniek omdat we werken in één open ruimte. Zodra we geopend zijn in Thermion, kunnen geïnteresseerden een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe praktijk!”

Thermion
Momenteel wordt Thermion, gelegen aan de Prins Mauritssingel, waar vroeger de Thermionfabriek en later Philips gehuisvest was, onderworpen aan een totale make-over. Na de zomer opent Thermion nieuwe stijl zijn deuren: een multifunctioneel centrum waarin een academisch gezondheidscentrum van het UMC St Radboud een belangrijke plaats zal innemen. Daarnaast wordt Thermion dé plek om informatie over de Waalsprong te vinden in het Woonverkoopcentrum.
“Wij zijn verheugd dat de Jeugdtandarts heeft gekozen voor de Waalsprong en heten hen van harte welkom in Thermion. Een prachtige aanvulling op het academisch gezondheidscentrum”, aldus Jan de Wilde. “Er is nog ruimte beschikbaar in het complex voor geïnteresseerde ondernemers. Een horecagelegenheid zou een mooie aanvulling zijn in het complex.”
 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Henriek (dinsdag 09 oktober 2012)

Wij hebben een sticker op onze brievenbusmet "GEEN RECLAME" dus wens ik geen ongeadresseerde reclame. reactie uit Elst overbetuwe

Redactie www.waalsprong.nl (dinsdag 09 oktober 2012)

Geachte Henriek, Ik begrijp dat u een folder heeft gekregen van De Jeugdtandarts? Vervelend, er is vast iets fout gegaan bij de bezorging. Ik geef voor de zekerheid uw klacht door aan de Jeugdtandarts!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media