LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Interieur- en tuinworkshop Castillo Lent

Dinsdag 24 Juni 2014 | reacties 0
moodboard-2

De ontwikkelaar van plan Castillo in Lent nodigt geïnteresseerden uit voor een interieur- en tuinworkshop. U kunt er uitgebreid kennismaken met het project van 16 eengezinswoningen, maar wordt ook getrakteerd op een inspirerende ochtend over inrichting van woning en tuin.

 

In het plan Castillo in Lent worden 16 eengezinswoningen gebouwd. De woningen liggen aan de Castiliëstraat in Lent, dichtbij de aanwezige voorzieningen en zijn te koop vanaf € 178.500 vrij-op-naam. Hiervoor krijg je een complete woning, inclusief sanitair en keuken met apparatuur. De bouw is inmiddels gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

 

Complete woning
Enkele woningen zijn standaard voorzien van een uitbouw van 1,20 m of 2,40 m. Naast het complete opleverniveau van de woningen zijn ook de achtertuinen opvallend: deze hebben een diepte tot wel 15 meter, afhankelijk van de aanwezige uitbouw.

 

Workshop
Graag bieden ontwikkelaar Van Wijk en Aannemersbedrijf Jan Oosterhout  B.V. u de gelegenheid om kennis te maken met dit project en nodigt u graag uit op zaterdag 5 juli a.s. van 11.00 en 13.00 uur bij de keukenleverancier Superkeukens te Huissen, Nijverheidsstraat 15 te Huissen.
Hier kunt u het aanbod aan keukens bekijken én inspiratie en creatieve ideeën opdoen voor de mogelijkheden van woning- en tuininrichting middels deelname aan de interieur- en tuinworkshop. 

 

Aanmelden
Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers aan de workshop, is aanmelding noodzakelijk. Om iedereen voldoende aandacht te geven is het aantal plaatsen voor de workshop beperkt. Aanmelden kan via info@vanwijkvastgoed.nl.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij Hans Janssen Garantiemakelaars of Strijbosch Thunnissen Nieuwbouwmakelaars. Of kijk op de Facebookpagina CastilloLent (daar kunt u ook kijken als u zelf geen account op facebook heeft). U bent van harte welkom op zaterdag 5 juli aanstaande!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media