LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Inschrijving Nieuwe Buurt Zuiderveld gestart

Woensdag 20 December 2017 | reacties 5
vo-tweekappers

Tijdens de Woonbeurs van afgelopen november in het Thermion in Lent is de voorinschrijving van het project Nieuwe Buurt in Zuiderveld gestart. De ontwikkelingscombinatie VanWonen en AM gaat in Zuiderveld 75 eengezinswoningen realiseren in diverse typen. Tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaand, er is voor ieder wat wils.

 

Vertel hoe uw droomhuis eruit ziet

Het project Nieuwe Buurt bevindt zich in het stadium van voorlopig ontwerp. De komende maanden wordt er door VanWonen en AM hard gewerkt aan het definitief ontwerp. Als u geïnteresseerd bent in een woning in Nieuwe Buurt, dan kunt u zich alvast inschrijven als belangstellende. Hierbij wordt u gevraagd om een vragenformulier in te vullen. Aan de hand van de woonwensen uit het vragenformulier probeert de ontwikkelaar het definitief ontwerp vorm te geven.

 

Start verkoop

De officiële start verkoop van Nieuwe Buurt staat gepland voor medio april 2018. Op de projectwebsite van VanWonen krijgt u al een indruk van het woningaanbod en de prijsrange. In februari zal er voor de belangstellenden een informatieavond worden georganiseerd, waarin zij geïnformeerd worden over de status van het ontwerp.

 

Nieuwe Buurt_VanWonenVanWonen_Nieuwe Buurt

« Terug naar het overzicht

Reacties

Jeroen Ruiten (dinsdag 09 januari 2018)

Beste, Graag wil ik mij aanmelden voor de nieuwbouw woningen voor dit project. Kunt u mij helpen met informatie? Met vriendelijke groet, Jeroen Ruiten

Redactie Waalsprong (woensdag 10 januari 2018)

Beste Jeroen, je kunt je het beste melden op de projectsite die in het bericht is genoemd: http://www.nieuwebuurtzuiderveld.nl/. Dan blijf je op de hoogte van start verkoop!

Dave Geutjes (donderdag 08 februari 2018)

Goedemiddag, Is er al wat meer bekend over de informatieavond die in februari gepland zou worden? Graag wil ik deze bijwonen en inplannen in mijn agenda. Vriendelijke groet, Dave Geutjes

Redactie Waalsprong (donderdag 08 februari 2018)

Beste Dave, als je je aangemeld hebt als belangstellende via www.nieuwebuurtzuiderveld.nl, dan gaan we er van uit dat je via de ontwikkelaar persoonlijk op de hoogte wordt gebracht. Bij ons is nog niets bekend over die avond, maar we doen nog even navraag voor je!

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. (woensdag 21 februari 2018)

Beste Dave, gistermiddag is de uitnodiging voor de informatieavond verzonden naar alle mensen die zich als belangstellende voor het project via de website www.nieuwebuurtzuiderveld.nl hebben aangemeld. De avond wordt gehouden op donderdag 8 maart aanstaande bij het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media