LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Inloopbijeenkomst De Lentse Kust

Donderdag 9 Juli 2020 | reacties 7
0390-aqua-09

Ontwikkelaar Balance d'eau nodigt potentiële kopers graag uit voor een inloopbijeenkomst over het project 'De Lentse Kust', en wel op zaterdag 18 juli bij Grand Café Moeke aan de Lentse Plas. 

 

Onder het genot van een drankje én het prachtige uitzicht over de Lentse Plas, beantwoordt Balance d'eau graag uw vragen over de bijzondere drijvende woningen die op de Lentse Plas worden gerealiseerd. Naast Balance d'eau is ook de verkoopmakelaar aanwezig voor vragen over het verkoopproces. 

 

Wonen op water op de Lentse Plas 

Binnen het project 'De Lentse Kust' worden 27 drijvende woningen gerealiseerd met een prachtig weids uitzicht over de Lentse Plas. De woningen zijn tweelaags en variëren in woonoppervlakte tussen 151m² en 162m². Gelegen in de Lentse Plas, wat onderdeel is van  De Waaijer. De Waaijer wordt een gevarieerd groengebied met water, oevers, strand, bos, recreatiegebied en ruimte om te wonen. 

 

Inloopbijeenkomst

U bent van harte welkom op zaterdag 18 juli tussen 10.00 en 13.00 uur bij Grand Café Moeke in Nijmegen. Medewerkers van Balance d'eau staan voor u klaar om al uw vragen over de drijvende woningen te beantwoorden. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig, loop dus gerust binnen! 

 

inloop

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Gerteke (woensdag 15 juli 2020)

Ik vind het maar niks...de ene woning is nog niet de grond gestampt of er wordt alweer gebouwd aan iets anders dit keer drijvende woningen....nu krijgen we ellende met het snelfietspad dat wordt weer om fietsen....had Nijmegen niet eerst kunnen zorgen dat er eerst meerdere winkels of een winkelcentrum gebouwd had kunnen worden... de boeren mogen boeten, maar de projectontwikkelaars en bouwers mogen bouwen , hoezo klimaatverandering...Lent wordt wel groter pas op Nijmegen dat Lent geen slaapstad wordt....ik ben Het niet eens met deze woningen, maar ja wat wil je rijken kunnen dit soort fratsen permitteren , Jan met de pet kan dat niet , ik moest ff mijn zegje gezegd hebben ajuus

Franklin (woensdag 15 juli 2020)

Mensen die hier willen wonen moeten zich schamen. Ze halen het woongenot en fietsgenot van duizenden Lentenaren onderuit. Van ontstressen in een natuurlijke omgeving naar een stress situatie met auto's en geen vrij natuurlijk uitzicht door geplante woningen op het water. Dit is de grootste fout van de gemeente ooit.

M (donderdag 16 juli 2020)

Lelijk plan, eeuwig zonde dat ze dit doorzetten. Laat ze beginnen met Vossenpels in plaats van deze ellende.

Redactie Waalsprong (donderdag 16 juli 2020)

Wij hebben gemerkt dat de komst van de drijvende woningen in de Lentse Plas gemengde meningen oproept. De ambitie om wonen op/aan de Lentse Plas mogelijk te maken stond al in een vroeg stadium van de ontwikkeling van de Waalsprong op de planning. De (inspraak)procedures daarvoor zijn inmiddels afgerond. Wij hebben er begrip voor dat omwonenden intussen gewend zijn aan het landschap in De Waaijer rondom de plas, en het spijtig vinden dat dit verandert. De ontwikkeling van de woningen in de Waalsprong staat in het teken van woningbehoefte die in de komende decennia verwacht wordt en is onderdeel van een strategisch plan dat gefaseerd wordt uitgevoerd.

tom van hemert (donderdag 16 juli 2020)

Absurd dat er woningen gebouwd gaan worden welke direct grenzen aan het snelfietspad en waar straks ook auto's gebruik van gaan omdat de bewoners van de waterwoningen deze in de buurt van hun waterwoning willen parkeren. Het is wachten totdat er ongelukken gaan gebeuren! En waar is er veilige ruimte voor de voetgangers die bijv. naar pathe of het strand willen lopen ? Lent wordt volledig volgebouwd ; er blijft geen groen/natuur over! Dit is een prestige project waar de gemeente Nijmegen veel geld aan verdient. Erg jammer. Groen links en D66 wordt eens wakker!

Franklin (maandag 20 juli 2020)

Wat is dat nu voor een bagger reactie van de redactie. Ik snap dat er woningen moeten komen maar niet 10 van de 20.000 welke de gehele inrichting aanpassen van natuurlijke inrichting naar naar een stress situatie met auto's en geen vrij natuurlijk uitzicht door geplande woningen op het water waarbij managers van grootte bedrijven het verpesten voor de rest van Lent. Niemand was natuurlijk op hoogte van deze situatie toen er inspraak was, want mensen werken en hebben wel iets beters te doen dan dagelijks de inspraak krant op te roepen. Wat een nonesense argument. Er zijn meer dan 2100 handtekeningen in 2018 overhandigd en nog is het niet genoeg om deze enkele woningen met veel impact te stoppen. Ineens moeten er auto's op het fietspad komen. Woningnood vind plaats op een andere huisklasse schaal niet op dit soort type woningen. Er zijn alleen maar nonsense argumenten afgegeven. Ik zal de bewoners verafschuwen. Ga niet naar deze inkoop want dit moet stoppen. https://petities.nl/petitions/drijvende-villa-s-op-lentse-plas-realiteit?locale=nl

Danny (woensdag 22 juli 2020)

Franklin ik weet niet of je het weet, maar met jou tekst ben je wel de nieuwe toekomstige bewoners aan het bedreigen en daarnaast pleeg je smaad met sommige van je uitspraken.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media