LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Inloopavond project Laauwik

Donderdag 28 April 2011 | reacties 0

Op woensdagavond 11 mei organiseert GEM Waalsprong in samenwerking met de gemeente Nijmegen een inloopavond. De aanleiding hiervoor is dat wij hebben gemerkt dat er veel vragen leven over de concrete invulling van het projectgebied Laauwik. Direct omwonenden van dit gebied zijn welkom om binnen te lopen tussen 20.00 uur en 21.30 uur in het  Wooninformatiecentrum Waalsprong .

 

De woonbuurten Laauwik, Lentseveld en Visveld In Lent wordt al hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe woonbuurten Laauwik en Lentseveld die tussen Visveld en de Prins Mauritssingel komen te liggen. Vraagt u zich ook af wat er nou precies gebeurt voor uw deur, hoe lang de werkzaamheden gaan duren, welke overlast u kunt verwachten, hoe het er uiteindelijk uit gaat zien of wanneer alles klaar is?

Loop op 11 mei ’s avonds binnen en u krijgt meteen antwoord.
In het Wooninformatiecentrum staat de koffie klaar, liggen kaarten van de plannen ter inzage, draait een powerpointpresentatie over project Laauwik en zijn de procesmanager, de wijkbeheerder, de afdeling communicatie van de GEM en informatrices van het Wooninformatiecentrum aanwezig om u te woord te staan.

 

Uiteraard kunt u ook op een ander moment binnenlopen in het Wooninformatiecentrum Waalsprong om meer te weten te komen over uw (toekomstige) omgeving. Het centrum is open op dinsdag t/m donderdag van 14.00-17.00 uur en zaterdag van 11.00-16.00 uur. Vragen kunt u ook stellen via wic@waalsprong.nl .

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media