LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Inloopavond ontwerpplannen kavels Vossenpels en Bekkersland

Vrijdag 3 November 2017 | reacties 2
plantjevlag-logo-met-afb

Op maandag 6 november a.s. is er vanaf 19.30 uur tot 21:00 uur een informatieavond (inloopavond) over de ontwikkeling van een tweetal bestemmingsplannen rondom Plantjevlag.

 

De bijeenkomst is in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark 7 in Lent. Het gaat om onderstaande ontwerpplannen:

 

Bestemmingsplan Nijmegen Vossenpels Zuid - 1 (deelplan Bekkersland)

Dit bestemmingsplan maakt maximaal 8 grondgebonden woningen mogelijk in en rondom de boomgaard gelegen aan Bekkersland.  Daarnaast worden de bestaande woningen op de percelen ten noorden en ten zuiden van de straat Bekkersland herbestemd.

 

Bestemmingsplan Nijmegen Vossenpels Zuid - 2 (Vossenpelssestraat 11)

In het gebied van Plantjevlag waar voorheen kassen stonden aan de Vossenpelssestraat is een bestemmingsplan in voorbereiding. Het bestemmingsplan moet maximaal 14 woningen mogelijk maken.

 

Medewerkers van de gemeente Nijmegen zijn aanwezig om u over beide plannen een toelichting te geven.

 

Bestemmingsplannen ter visie:
De ontwerpplannen (met de bijbehorende stukken) liggen gedurende zes weken (van donderdag 2 november tot en met woensdag 13 december 2017) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen.
Beide ontwerpbestemmingsplannen zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Naar verwachting worden de bestemmingsplannen begin 2018 door de gemeenteraad vastgesteld en gaat de verkoop van de kavels in februari/maart 2018 van start.

 

De kavels

De informatieavond is dus nog geen start verkoopmoment. Er wordt tijdens de informatieavond dan ook geen specifieke informatie over afmetingen en prijzen verstrekt. Heeft u interesse in de kavels? Meld u dan als belangstellende bij de Kavelwinkel via kavelwinkel@nijmegen.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties

J. Otten (maandag 06 november 2017)

Graag blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen. Mvg. J. Otten

Redactie Waalsprong (dinsdag 07 november 2017)

@J. Otten, u blijft op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief van de Waalsprong. Aanmelden kan via www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media