LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatiemiddag voor appartementen Hart van de Waalsprong – bouw gestart!

Maandag 22 November 2021 | reacties 0
001-bog-cam-4-aangepast

De bouw van de appartementen en de winkels in de gebouwen Donk en Elft is gestart! Medio november zijn de eerste heipalen geslagen. Oplevering van de appartementen volgt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023. Meer weten over deze appartementen? Op 9 december bent u van harte welkom in het Waalsprong Informatiecentrum. Maak een afspraak en het verkoopteam staat die middag voor u klaar om al uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Het gemeentelijk Team Waalsprong is aanwezig om u meer te vertellen over de omgeving.

 

De appartementen van Donk en Elft worden gebouwd in het nieuwe centrumgebied Hart van de Waalsprong, in de wijk Hof van Holland. De appartementen komen aan het gezellige plein boven de winkels. Momenteel is al bijna 60% van de appartementen verkocht. De nog beschikbare appartementen beschikken allemaal oer een privéparkeerplaats op het parkeerdek van gebouw Donk of Elft. Uiteraard is er ook een lift aanwezig.

 

Drie- of vier kamerappartement of een penthouse

De nog beschikbare appartementen variëren van drie- of vierkamerappartementen en penthouses van 86 m² tot maar liefst 149 m² en hebben een balkon of riant (dak)terras. Wilt u zelf alvast ervaren hoe straks het wonen in Hart van de Waalsprong zal zijn en wilt u een kijkje nemen in één van de appartementen? Via de site van de ontwikkelaar bekijkt u een interactieve vogelvlucht of een video. Bekijk ook het nieuwsbericht op de site van de ontwikkelaar. 

 

Wonen in het bruisend Hart van de Waalsprong

Hart van de Waalsprong vormt, zoals de naam al aangeeft, hét woon- en winkelhart van de Waalsprong. Hier komen straks onder andere twee grote supermarkten. Daarnaast komt hier ook gezellige horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Tussen de beide supermarkten komt een vers-straatje met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en visboer. De bereikbaarheid is zowel met de auto, fiets als het OV (station Nijmegen-Lent ligt op loopafstand) heel goed. Hart van de Waalsprong ligt daarnaast dichtbij de Waal, Fort Beneden Lent en de uiterwaarden. Met de fiets ben je binnen 15 minuten in het centrum van Nijmegen.

 

Informatiemiddag

Alle verkoopinformatie is beschikbaar op de website en in de online brochure. Op donderdag 9 december organiseert de ontwikkelaar een informatiemiddag, waar u al uw persoonlijke vragen kunt stellen. In verband met de huidige maatregelen is deze informatiemiddag alleen op afspraak. U bent van harte welkom op een voor u gereserveerd tijdstip tussen 13.00 en 18.00 uur in het Waalsprong Informatiecentrum, Riet van Alebeekstraat 6 te Lent (bij Aldi). Tijdens deze middag staat het verkoopteam voor u klaar om uw persoonlijke vragen over de koopappartementen van Donk en Elft en Hart van de Waalsprong te beantwoorden. Het gemeentelijk Team Waalsprong aanwezig om u meer te vertellen over uw toekomstige woonomgeving. Neem contact op Hans Janssen Garantiemakelaars voor het maken van een vrijblijvend persoonlijke afspraak. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 024 – 3 244 244.

 

Covid-maatrgelen 

Tijdens deze informatiemiddag hanteren wij de huidige coronamaatregelen in het belang van uw en onze veiligheid. Er geldt een mondkapjesplicht en wij hanteren een maximaal aantal personen dat  tegelijktijd in de ruimte aanwezig mag zijn. Bezoek is op 9 december uitsluitend op afspraak.

 

Huurappartementen
In Donk en Elft komt een aantal van de appartementen beschikbaar voor huur. Het is tijdens deze bijeenkomst helaas niet mogelijk om u in te schrijven of informatie te krijgen voor deze huurwoningen.
 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media