LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatiebijeenkomst over zuidwestelijk deel van de Waalsprong

Maandag 25 November 2019 | reacties 0
20180911191757

Op woensdag 11 december bent u welkom op een inloopbijeenkomst over de ontwikkeling van het gebied ten westen van de Prins Mauritssingel: Hof van Holland, Woenderskamp, Koudenhoek, dijkzone en Waaijenstein.

 

Veranderende woonomgeving
Het westelijk deel van de Waalsprong ontwikkelt zich in rap tempo. Er wordt al flink gebouwd in de Woenderskamp (Stadstuin) en in Hof van Holland en de Koudenhoek zijn de werkzaamheden voor het bouwrijp maken gestart. De bouw van de nieuwe wijken betekent niet alleen dat er nieuwe woningen en nieuwe bewoners komen. Het betekent ook een nieuwe verkeersinfrastructuur en de komst van allerlei voorzieningen zoals winkels, een gezondheidscentrum, scholen en sportvoorzieningen.  Maar voor het zover is moet er nog een hoop werk verzet worden. De komende jaren wordt gebied na gebied ontwikkeld en krijgen omwonenden te maken met bouwverkeer en bouwwerkzaamheden.

 

Inloopavond
Tijdens de inloopbijeenkomst van 11 december informeert de gemeente Nijmegen u graag over de ontwikkelingen in het gebied. Welke voorzieningen zijn er gepland? Hoe ver zijn we met de plannen voor de verschillende gebieden? Hoe gaan de wijken er uit zien en hoe gaat u straks met de auto of met de fiets door de wijk? Hoe gaan we om met groen en duurzaamheid? Wat gaat u de komende jaren merken van de werkzaamheden en hoe is de planning? Medewerkers van de gemeente Nijmegen zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Dit is geen bijeenkomst waar de ontwikkelaars hun woningbouwplannen presenteren. Mensen die in de Waalsprong willen gaan wonen zijn uiteraard ook welkom, maar deze bijeenkomst is vooral bedoeld om de huidige bewoners te informeren over de veranderingen en de werkzaamheden in hun woonomgeving. Daarnaast is Hart van de Waalsprong B.V. uitgenodigd om hun plannen voor het Hart van de Waalsprong toe te lichten, en zijn de Stg Sint Josephscholen (basisschool), Stielo (eerstelijns gezondheidszorg) en het Citadelcollege (voortgezet onderwijs) aanwezig om hun (nieuwbouw)plannen toe te lichten.

 

Welkom

U bent van harte welkom op woensdag 11 december.  De bijeenkomst vindt plaats in het Citadelcollege, Griftdijk Noord 9A  in Lent. U bent welkom tussen 17.00 en 21.00 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk. Er is weinig parkeerruimte bij het Citadelcollege. Wij raden u aan om – als het even kan – op de fiets te komen!  


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media