LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond over Vossenpels-Noord

Woensdag 9 December 2020 | reacties 2
kaart-bkp

We zijn hard bezig met de ontwikkeling van Vossenpels-Noord. In 2018 is er al een informatieavond georganiseerd over het ambitiedocument. Het college van burgemeester en wethouders heeft vanaf 8 december het bestemmingsplan ter visie gelegd. Daarom organiseren we een informatieavond op maandag 14 december. 

 

In het ambitiedocument is in grote lijnen beschreven wat de ambities voor Vossenpels-Noord zijn. Dit document is uitgewerkt en vertaald in een ontwerpbestemmingsplan en een beeldkwaliteitsplan. Deze twee documenten geven aan waar, wat gebouwd mag worden en wat voor uiterlijk en uitstraling de nieuwe wijk moet krijgen.


Digitale informatieavond op 14 december
Op maandagavond 14 december vanaf 19.30 uur geven we u graag uitleg over de plannen voor Vossenpels-Noord, de procedures en de planning en kunt u ook vragen stellen. Vanwege de coronamaatregelen kan dit helaas niet tijdens een fysieke bijeenkomst. Als alternatief hiervoor organiseren we een webinar onder leiding van een onafhankelijk dagvoorzitter, de heer Piet-Hein Peeters. Een webinar is vergelijkbaar met een normale bijeenkomst, alleen zit u nu in uw vertrouwde omgeving, achter uw pc, tablet of smartphone. De digitale bijeenkomst wordt in zijn geheel opgenomen en is tot een maand later te bekijken op de website van de gemeente Nijmegen.

 

Deelnemen aan het webinar
Om deel te nemen aan het webinar kunt u op maandag 14 december vanaf 19.15 uur op de deze link klikken. Het wachtwoord voor het webinar is: Vossenpels. 


Kunt u niet deelnemen, maar heeft u wel vragen?
We realiseren ons dat een webinar niet voor iedereen een geschikte manier is om geïnformeerd te worden over de plannen. Kunt u niet deelnemen, maar heeft u wel vragen over de plannen en de procedure, dan kunt u die per mail stellen aan de projectleider Eugène Leijenaar. In verband met de feestdagen zullen mails tussen 21 december 2020 en 4 januari 2021 slechts beperkt of na 4 januari beantwoord worden.

 

Bestemmingsplan
Op 8 december heeft het college van burgemeester en wethouders het
ontwerpbestemmingsplan Nijmegen-Vossenpels Noord vrij gegeven voor ter visie legging.
De betreffende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen. Het digitale bestemmingsplan is vanaf donderdag 10 december ook in te zien op ruimtelijke plannen

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

krysta (donderdag 10 december 2020)

De laatste link (bij het bestemmingsplan) werkt niet vanwege een typefout ;) Hij verwijst naar ruimtelijkepiannen.nl in plaats van ruimtelijkeplannen.nl

Redactie Waalsprong (donderdag 10 december 2020)

Beste Krysta, bedankt voor je oplettendheid. We hebben het aangepast!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media