LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond over de plannen van de Stelt-Oost

Vrijdag 30 April 2021 | reacties 0
ligging-stelt-oost

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de ontwikkeling van de Stelt-Oost. Het college van burgemeester en wethouders heeft vanaf 29 april het ontwerpbestemmingsplan, het saneringsplan en het beeldkwaliteitsplan ter visie gelegd. Om u te informeren over de plannen, organiseren we op maandag 17 mei een online informatieavond.

 

Op maandag 17 mei vanaf 19.30 uur geven we u tijdens de online informatieavond graag uitleg over de plannen, de procedures en de planning voor de Stelt-Oost. Natuurlijk kunt u tijdens deze avond ook vragen stellen. Volgens het ontwerpbestemmingsplan kunnen er maximaal 50 woningen gerealiseerd worden. De Stelt-Oost wordt een mix van appartementen en grondgebonden woningen waaronder dijkwoningen.

 

Deelnemen aan de informatieavond
Om de informatieavond bij te wonen kunt u een e-mail sturen naar a.maassen@nijmegen.nl. U ontvangt dan de middag voorafgaand aan de informatieavond een link waarmee u toegang heeft tot de bijeenkomst. Voor de informatieavond wordt begeleid door onafhankelijk voorzitter Hans Etman via het programma Zoom. U kunt vanaf 19.15 uur inloggen. De bijeenkomst wordt opgenomen en is later terug te kijken via deze website. 

 

Kunt u niet deelnemen, maar heeft u wel vragen? 
Als u niet aanwezig kunt zijn bij de informatieavond kunt u de bijeenkomst later terugkijken via deze website. Heeft u vragen over de plannen of de procedure? Dan kunt u die per e-mail stellen aan het projectteam.  

 

Ontwerpbestemmingsplan, saneringsplan en beeldkwaliteitsplan

Het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan liggen van 29 april tot en met 9 juni 2021, en het saneringsplan van 28 april tot en met 26 mei 2021, ter visie bij de informatiebalie in de Stadswinkel (Mariënburg 30, Nijmegen). De stukken van de bodemsanering zijn vanaf 28 april ook digitaal in te zien. Kijk hiervoor op www.overheid.nl. Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media