LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond Nieuwe Buurt in Zuiderveld

Woensdag 21 Februari 2018 | reacties 5
vo-tweekappers

Op donderdag 8 maart aanstaande organiseert ontwikkelingscombinatie VanWonen/AM een informatiebijeenkomst voor haar project Nieuwe Buurt in Zuiderveld. De afgelopen maanden hebben belangstellenden zich aan kunnen melden via de projectwebsite. Aan de hand van het schetsontwerp en een woonwensenformulier konden zij hun wensen met betrekking tot hun toekomstige woning en leefomgeving kenbaar kunnen maken.

 

Tijdens de informatiebijeenkomst geven de ontwikkelaar en de architect een toelichting op het ontwerp. De uitkomsten van de woonwensenformulieren worden teruggekoppeld en belangstellenden krijgen verder meer informatie over het verkoopproces.

 

Belangstelling en aanmelden

Heeft u belangstelling in dit project in Zuiderveld, dan bent u van harte welkom op donderdag 8 maart bij het LIV Woonbelevingscentrum aan de Verlengde Energieweg 50 in Nijmegen. Ontvangst is vanaf 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. In verband met de voorbereidingen vraagt VanWonen/AM of u zich wilt aanmelden via de website.

 

 

VanWonen_Nieuwe Buurt

 

Nieuwe Buurt_VanWonen

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Nefkens (vrijdag 23 februari 2018)

Zijn er in dit project ook woningen waar alles gelijkvloers is?

Worden er ook appertementen gebouwd (zaterdag 24 februari 2018)

Mentenngebouwd

W.h.janssen (zaterdag 24 februari 2018)

Worden er ook appertementen gebouwd huur

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. (maandag 26 februari 2018)

Dit project bestaat uit rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Optioneel is het bij enkele woningen mogelijk om een geheel programma van wonen, slapen en baden op de begane grond te realiseren.

Redactie Waalsprong (woensdag 28 februari 2018)

@W.H. Janssen; op korte termijn zijn er geen appartementen in Zuiderveld gepland. In de wijk worden voornamelijk grondgebonden woningen gerealiseerd. Maar houd onze nieuwsbrief in de gaten voor al het actuele aanbod in de Waalsprong!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media