LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond Nieuw-Lent

Maandag 22 April 2013 | reacties 0
default-camera-view-all10

Wegens de grote belangstelling en de vele informatieaanvragen voor het project Nieuw-Lent is besloten om op donderdag 25 april een extra inloopavond te organiseren. De ontwikkelaar informeert je graag over de stand van zaken met betrekking tot dit project, de planning en de diverse woningtypen. Vroege beslissers worden beloond!

 

Nieuw-Lent
Nieuw-Lent bestaat uit twee fasen met in totaal 17 ruime eengezinswoningen die opvallend compleet zijn afgewerkt. Zo beschikken de woningen over een keuken in luxe hoekopstelling en worden zij standaard voorzien van een uitbouw op de beganegrond. Dankzij de bijzondere detaillering en de afwisselende kleuren geeft de gevelwand een maximum aan individualiteit.

Wonen aan de dorpsrand van Lent
De woningen zijn gesitueerd aan de Valenciastraat, tegen de oude dorpsrand van Lent op steenworpafstand van het gezellige Nijmegen. De prachtige locatie maakt het wonen bijzonder aantrekkelijk. Je woont in een nieuwbouwwijk met alle voordelen van nieuwe faciliteiten zoals scholen op loop- en fietsafstand, een goed voorzien winkelcentrum en veel sportfaciliteiten. Maar bovenal ligt Nieuw-Lent, zoals de naam al doet vermoeden, tegen de bestaande plaats aan. We noemen het ook niet voor niets dorpsrandwonen! Dus je voelt de volwassenheid van de dorpskern met haar voorzieningen op steenworp afstand. Met de fiets ben je in 10 minuten in hartje Nijmegen maar ook zijn de uitvalwegen vlakbij. En met het NS-station Nijmegen-Lent op loopafstand bereik je heel Nederland ook eenvoudig met het openbaar vervoer!

 

Waar voor je geld
Uitermate veel waarde voor je geld. Dat is de juiste omschrijving van een huis in Nieuw-Lent. Zo hebben de woningen standaard op de begane grond een uitbouw van 1,20 meter! Dus genoeg ruimte voor een royale eettafel en een uitgebreide zithoek. Bovendien is het Lente in Lent! Het vrolijke groen haal je zo in huis, want door de dubbele terrasdeuren loop je makkelijk de tuin in. En doordat alle tuinen gericht zijn op het zuiden kun je na een dag hard werken heerlijk genieten van de zon.

 

Betaalbare luxe
Op luxe wordt niet bespaard ondanks de scherpe prijzen van de huizen, beginnend bij € 199.500 vrij op naam. Zo is de woning zeer compleet afgewerkt met een keuken in luxe hoekopstelling. Inclusief keramische kookplaat, een RVS-wasemkap en koelkast.
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer, die ook volledig uitgerust is. Dat betekent wandtegels naar eigen keuze tot aan het plafond, een hoge kwaliteit van sanitair en natuurlijk ook hier een hangend toilet, net zoals beneden. De hardglazen douchewand geeft de badkamer net even dat extra gevoel van luxe.
De woning heeft door de vaste trap naar de zolder een zee aan ruimte. Hier kun je de wasmachine en droger goed kwijt. Sommige huizen zijn standaard al voorzien van een dakkapel met een extra kamer, dus nog meer licht en ruimte, makkelijk om te gebruiken voor logés of hobby.

 

Geïnteresseerd?
Je bent van harte welkom op donderdag 25 april bij Voortman Keukens van 19.00 tot 21.00 uur aan de Aamsestraat 44 in Elst. Ben je donderdagavond niet in de gelegenheid de informatieavond te bezoeken? Neem gerust contact op met de verkopende makelaars Hans Janssen Makelaars (024-3244244) of Hestia makelaars & taxateurs (024-3604555) of schrijf je in op www.nieuw-lent.nl

 

Vroege beslissers die voor of op 25 april een optie nemen worden beloond met een gratis combi-magnetron ter waarde van € 599,- *
(* bij doorgang koop en realisatie van het project)

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media