LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatie-avond Groene Oever 6 februari

Dinsdag 24 Januari 2012 | reacties 1
ai-vrijstaandtweekappersverbeterdgeknipt07-10-2011

Op 6 februari vindt de tweede informatie-avond plaats voor de Groene Oever. Wilt u ook wonen in een woning of appartement in een groene omgeving? Kom dan langs en laat u informeren over dit bijzonder duurzame project.

 

Wensen verwerken in het ontwerp
Tijdens de eerste informatiebijeenkomst van de Groene Oever zijn in workshops de wensen en ideeën over de ontwerpen van de woningen en de wijk besproken met de geïnteresseerden.
 

Tijdens de tweede bijeenkomst op 6 februari laat het Groene Oever team zien hoe deze wensen in de ontwerpen kunnen worden verwerkt. De huidige geïnteresseerden, maar ook nieuwe belangstellenden kunnen dan aangeven wat hen het meest aanspreekt. Op basis hiervan worden in de weken daarna de ontwerpen van de woningen met de architect definitief gemaakt.

 

Ook voor ‘nieuwe’ geïnteresseerden
Ook mensen die niet hebben meegedacht tijdens de eerste bijeenkomst, maar wel geïnteresseerd zijn in de Groene Oever, zijn van harte welkom. Er zijn verschillende standjes met uitgebreide informatie over de duurzaamheid, de woningen en de omgeving. Het Groene Oever team staat de hele avond klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Op www.GroeneOever.nl kunt u het project al bekijken. Er staat ook een 3D-animatie op de site waarmee u nu al een beeld krijgt van hoe het is om straks door de wijk te lopen. Tevens is er informatie toegevoegd over het nieuwe appartementengebouw dat onderdeel uit maakt van de Groene Oever.

Tijdens deze avond kunt u ook vrijblijvend een bouwnummer reserveren. Zo weet u zeker dat uw voorkeur beschikbaar blijft tot wanneer in maart de officiële inschrijving start!

 

De informatie-avond vindt plaats in Restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk 28 in Bemmel (grens Lent) Het programma start om 19:30 (inloop vanaf 19:15). U kunt zich hier (groeneoever@heijmans.nl) aanmelden.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties

G. Vernooij (zaterdag 28 april 2012)

Hallo, Wij hebben veel intresse in een van de nieuw te bouwen appartementen aan de lentse plas. Door omstandigheden konden wij niet op de verkoopdag (28 april ) aanwezig zijn. Vriendelijk wil ik U dan ook vragen ons een volledige brochure en tekeningen van de appartementen toe te sturen. Ons adres is : G. Vernooij Conference 14 6662 HH Elst. Bvd en mvgr. G .Vernooij

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media