LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Infoavond energieneutraal project Parkwijk in Grote Boel

Maandag 20 Juni 2016 | reacties 0
parkwijk-gb4all

Op woensdag 22 juni is een informatiebijeenkomst over het energie-neutrale en innovatieve project Parkwijk in Grote Boel.  Ontwikkelaar GB4all realiseert biedt hier vier unieke woningen volgens een bijzonder concept.

 

In de wijk Grote Boel worden onder de naam Ons Parkzicht 26 woningen gerealiseerd. Het grootste deel van deze woningen zal traditioneel gebouwd worden door Reuvers Bouw en Ontwikkeling. Naast de traditioneel gebouwde woningen zullen er ook 4 innovatieve woningen gerealiseerd worden door GB4All.

 

Energieneutraal en aanpasbaar
Deze innovatieve woningen zijn energie neutraal, hebben standaard een uitbouw van 1 meter 80 op de begane grond en zijn uniek in de super snelle bouwtijd van 2 maanden.  Alle GB4All-woningen zijn bij aankoop of later binnen zeer korte tijd modulair aanpasbaar, denk daarbij aan een extra dakkapel of zorgmodule. En door energiebesparende isolatie heeft u straks geen zorgen meer over de energielasten.

 

Informatieavond
GB4all informeert u tijdens deze avond over de voordelen van de energiezuinige woningen en de mogelijkheden die het innovatieve systeem u kunnen bieden.

  • Wanneer: woensdag 22 juni inloop vanaf 19:30 uur (aanvang: 20:00 uur)
  • Waar: Restaurant Zijdewinde (Waaldijk 28, 6681 KL te Bemmel).

Aanmelden
Om u aan te melden voor de informatieavond stuurt u een mail naar info@GB4All.com. Kijk voor meer informatie op www.groteboelparkwijk.nl. Bij vragen kun je ook direct contact opnemen met GB4ALL door te bellen naar 024-3244445 of stuur een e-mail naar: info@gb4all.com.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media