LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Infoavond bestemmingsplan hotel Van der Valk

Donderdag 7 Maart 2013 | reacties 1
logo-van-der-valk

Vorige week gaf het college van B&W het ontwerp-bestemmingsplan voor de nieuwbouw van hotel Van der Valk in Lent vrij voor inspraak; vanaf donderdag 7 maart 2013 ligt dit plan zes weken ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 in Nijmegen.

 

Bestemmingsplan

U vindt het ontwerp-bestemmingsplan vanaf 7 maart bovendien op de site van de gemeente Nijmegen en de landelijke website ( www.ruimtelijkeplannen.nl). De inzagetermijn eindigt op woensdag 17 april 2013.

 

Informatieavond

De gemeente organiseert op donderdagavond 14 maart in het Witte Huis in Lent een informatieavond.Tijdens deze avond wordt het ontwerp-bestemmingsplan nader toegelicht en is gelegenheid voor het stellen van vragen. De informatieavond begint om 19.30 uur.

 

Bron: gemeente Nijmegen

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (maandag 18 maart 2013)

Dit is een mooi plan en zorg voor een mooie verstedelijkte ontwikkeling vna het gebied. Al die Lentse azijn*** moeten in dit geval compleet genegeerd worden. Hun voornaamste klacht (dat ze in de schaduw van dit bouwwerk komen te wonen) is bovendien complete onzin, want de schaduw van dit bouwwerk, die zoals alle schaduwen het grootste deel van de dag naar het noorden valt (de zon schijnt immers vanuit het zuiden), valt daarmee over het spoor en de N325.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media