LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Info-avond: ambitiedocument Vossenpels Noord

Vrijdag 23 Maart 2018 | reacties 0
kaart-vossenpels-noord

De gemeente Nijmegen werkt momenteel aan een ambitiedocument voor de nieuwe woonbuurt Vossenpels Noord. Het plan is om het ambitiedocument in juni aan de raad aan te bieden. Voordat het definitief wordt gemaakt, wordt een inloopavond georganiseerd voor al aanwezige bewoners in het gebied en andere belangstellenden. U bent van harte uitgenodigd op maandag 9 april tussen 19:00 en 21.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

Het projectteam van de gemeente sprak al eerder met bewoners, omwonenden en gebruikers van het nieuw te ontwikkelen gebied. In januari van dit jaar is het eerste ontwerp voor Vossenpels Noord besproken. Dit leverde veel 'tips en tops' op die het projectteam meeneemt in het ambitiedocument. Er is toen afgesproken dat, voordat we het ambitiedocument definitief maken, een inloopavond wordt gehouden zodat we u kunnen laten zien hoe we met de reacties zijn omgegaan.

 

Inloop

Er is tijdens de informatieavond op 9 april geen programma, u kunt binnenlopen wanneer u wilt. Leden van het projectteam praten tijdens deze avond graag met u verder over de plannen voor de wijk en de thema's waarvan u eerder aangegeven heeft deze belangrijk te vinden, zoals het woonprogramma en woningaantallen, verkeer en ontsluiting, de sportvelden en het groen.

 

Ambitiedocument

In het ambitiedocument wordt het plan in hoofdlijnen weergegeven. Het biedt belangrijke kaders voor uitwerking van het bestemmingsplan en het stedenbouwkundig plan. In het ambitiedocument zijn de reacties verwerkt, die op eerdere momenten zijn opgehaald.

 

Planning

De planning is dat het ambitiedocument in juni aan de raad wordt aangeboden. Na goedkeuring begint het projectteam met het bestemmingsplan en start er een klankbordgroep (of meerdere klankbordgroepen) voor bewoners die actief willen meedenken over de plannen. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u ook meer informatie krijgen over de planning. Op deze pagina plaatsen wij geregeld een update van het project.

 

Welkom

U bent van harte welkom op de informatieavond op maandag 9 april. Deze vindt plaats tussen 19:00 en 21.00 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion, Thermionpark 9 in Lent.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media