LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Huurwoningen Soetegaerde in verhuur

Dinsdag 28 April 2020 | reacties 2
huurwoning

Ontwikkelaar VanWonen heeft de verhuur van 28 luxe woningen binnen het project Soetegaerde gestart. Inschrijven voor deze prachtige woningen in Woenderskamp kan tot en met maandag 11 mei. 

 

Binnen het project Soetegaerde worden 28 vrije-sector huurwoningen gerealiseerd, waarvan tien hoekwoningen en 18 tussenwoningen. De woningen liggen aan de Italiëstraat en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd, omdat de woningen worden aangesloten op stadsverwarming. Een geheel energieneutrale woning! Het geheel heeft een frisse en gevarieerde indruk, omdat de architect een aantal bijzondere details heeft aangebracht. 

 

De woningen hebben een tuingerichte woonkamer en een luxe badkamer en keuken. Daarnaast zijn er drie slaapkamers, en een ruime zolder. Met een woonoppervlak tussen de 120 en 130 m² is het heerlijk wonen. De huurprijzen variëren tussen € 1165 en € 1395 per maand. De bouw van de woningen is al in volle gang. Naar verwachting worden de woningen nog voor het einde van het jaar opgeleverd. 

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk is gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. Het eerste project in de wijk is al opgeleverd, ook zijn er verschillende andere projecten in aanbouw, waaronder basisschool De Boomgaard. In Woenderskamp staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar je bent ook zo in het Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf hier al wonen? Inschrijven kan tot en met maandag 11 mei 9.00 uur via de projectwebsite 'huren in Soetegaerde'. Via de knop 'belangstelling' kan je je aanmelden en jouw voorkeur op bouwnummerniveau doorgeven. 

 

soere

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

W.stam (zaterdag 09 januari 2021)

Wij (man en vrouw)zouden willen weten of wij in aanmerking kunnen komen voor een van deze woningen

Redactie Waalsprong (maandag 11 januari 2021)

Beste meneer en mevrouw Stam, alle huurwoningen van het project Soetegaerde zijn inmiddels verhuurd. U kunt zich wel inschrijven voor als er weer woningen beschikbaar komen, ga daarvoor naar www.hureninsoetegaerde.nl. In Hof van Holland komt straks weer nieuw aanbod vrije-sector huurwoningen zoals binnen het project Zaligerhof. Houd daarvoor onze website in de gaten, of schrijf u in voor de nieuwsbrief Waalsprong Actueel (www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven).

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media