LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Huur: appartementen Frankrijkstraat

Vrijdag 14 September 2012 | reacties 11
l72lenthofai

 

Portaal biedt appartementen te huur in de Frankrijkstraat in Lent. Het nog te realiseren woongebouw komt nabij de Vrouwe Udasingel in Lent. Er zijn zowel woningen in de sociale als in de vrije huur beschikbaar.


Entree
Met tussenpozen vindt u vanaf heden advertenties voor totaal 51 appartementen in de Entree, of kijk op www.entree.nu. Alle appartementen worden toegewezen op meettijd. Voor de middeldure huur geldt een inkomenseis van minstens € 34.068,-.
• 36 in de sociale huur tot € 605,- per maand
• 15 in de middeldure huur tot € 695,- per maand.
De appartementen worden eind 2013 opgeleverd.

 

Bijzonderheden
De meeste appartementen zijn geschikt voor gebruik van een rollator of rolstoel. Het sanitair is zodanig ruim dat hulpverlening goed mogelijk is. Deze woningen worden levensloopbestendig genoemd.

 

Appartementen Frankrijkstraat, Lent, PortaalZozijn
De bovenste verdieping van het woongebouw is in zijn geheel verhuurd aan zorgaanbieder Zozijn. Zij begeleiden mensen met een niet aangeboren hersenletsel door bijvoorbeeld een ongeval of beroerte.

 

Supermarkt
Op de begane grond zijn diverse voorzieningen, zoals een supermarkt, een lunchroom en een buurtstation met zorg- en welzijnorganisaties, zoals Tandem, het maatschappelijk werk en ZZG zorggroep. Ook komt daar het kantoor van de wijkbeheerder van Portaal.

« Terug naar het overzicht

Reacties

N.Fathi (vrijdag 14 september 2012)

Geachte heer, mevrouw, Momenteel woon ik samen met mijn vrouw in een klein flat in Nijmegen Dukenburg. We zijn een tijdje op zoek naar een groter woning . Uw appartementen in Lent kan een goed oplossing zijn. Ik sa in inschrijven van 1998 in Nijmegen. Mijn vraag aan u is, hoe kan ik in aanmerkingkommen voor een flat van u. Ik hoor het graag van u, Met vriendelijke groeten, Nader Fathi

Fam Doerens (vrijdag 14 september 2012)

Waarom is het app Frankrijkstr 1 groter dan op Frankrijkstr 3 terwijl de huur van Frankrijkstr 3 hogre ligt ???

Elmy Liefferink (Portaal) (maandag 17 september 2012)

Mevrouw Fathi: u moet zich inschrijven bij Entree, daarna kunt u reageren op de woningen in de krant of de website www.Entree.nu Familie Doerens: Zowel woonkamer als berging van het duurdere appartment zijn groter.

Elmy Liefferink (Portaal) (maandag 17 september 2012)

Mevrouw Fathi: u moet zich inschrijven bij Entree, daarna kunt u reageren op de woningen in de krant of de website www.Entree.nu Familie Doerens: Zowel woonkamer als berging van het duurdere appartment zijn groter.

yvonne van gent (dinsdag 02 oktober 2012)

ik heb me eigen er ook voor in geschreefen en ik sta op no 57 hoe groot is mijn kans en wanneer hoor je dan dat je erbij bend dan in welke maand ongeveer

Bep Kosse (Portaal) (dinsdag 02 oktober 2012)

Beste Yvonne, we nodigen de eerste 30 kandidaten uit. In 3 weken zullen er opnieuw appartementen aangeboden worden via Entree. U kunt dan weer opnieuw reageren.

Bep Kosse (Portaal) (woensdag 03 oktober 2012)

Op dit moment wordt er een appartement in de middeldure huur aangeboden via Entree. U kunt reageren tot maandag 8 oktober 10.00 uur. De gemiddelde huurprijs is € 690,- Het voorschot voor de servicekosten € 35,- Het appartement is boven een supermarkt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en nabij C.S. Lent.

yvonne van gent (maandag 08 oktober 2012)

ik heb gelezen dat de woonoptervlakte35 hoe groot is die in totaal dan en hoe groot zijn de slaapkamers

Elmy Liefferink (Portaal) (maandag 08 oktober 2012)

Beste Yvonne, de oppervlakte van het hele appartement is 80m2. De 2 slaapkamers zijn ongeveer 14 en 8 m2. U kunt de plattegond bekijken in het Wooninformatiecentrum.

yvonne van gent (maandag 08 oktober 2012)

bedank voor je bericht groetjes

J.Engelhard (maandag 29 oktober 2012)

mevr.Bep Kosse onze drie voorkeuze bouwnummers zijn 208 210 en 311 met vriendelijke groet J.Engelhard

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media