LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hoogste punt huurappartementen Woenderskamp

Dinsdag 29 September 2020 | reacties 4
hoogste-punt-appartementen-talis

Afgelopen week is het hoogste punt bereikt van de twee gebouwen voor het appartementencomplex in Woenderskamp. Deze woningen zijn voor één- en tweepersoonshuishoudens. Talis bouwt voor het eerst kleinere, sociale huurappartementen. In Nijmegen is hier veel vraag naar. De verwachting is dat starters een goede kans maken.

 

De woningen zijn bedoeld voor één- en tweepersoonshuishoudens, van alle leeftijden. Maria Meijaard, nieuwbouwconsulent van Talis: ‘Het is fijn dat starters hier meer kans maken dan normaal. Omdat wij via Entree meerdere woningen tegelijk aanbieden, maken mensen met een kortere inschrijftijd ook kans. Het is een prachtige plek, waar de voorzieningen uit de grond schieten en al volop voorzieningen zijn, met veel groen én dicht bij de stad. De woningen zijn bewust kleiner, omdat het grootste gedeelte van onze huurders alleen of met z’n tweeën woont.’

 

Veel betaalbare, energiezuinige woningen
Nijhuis Bouw B.V. bouwt de woningen. Het ontwerp, van Flow Architecten, bestaat uit twee gebouwen met een binnentuin en dakterras. Er komen 94 appartementen met een oppervlakte tot 50 m² en twintig maisonnettes met een oppervlakte van 75 m².  Alle woningen hebben één slaapkamer. De woningen hebben energielabel A en een huurprijs van ongeveer € 550 tot € 620 per maand. De verhuur start in de loop van 2021 en eind 2021 krijgen de huurders hun sleutel.

 

Uniek: wonen met een beperking en zelf alles regelen
In het gebouw komen tien appartementen voor Mindset Wonen. Mindset Wonen is een woongemeenschap voor mensen met een fysieke beperking. Nog nergens in Nederland worden woningen gebouwd voor mensen met een fysieke beperking vanuit eigen initiatief en waar zij verder alles zelf kunnen regelen. De toekomstige bewoners zijn jonge, enthousiaste mensen, die zelf ook hebben meegedacht over de plattegronden. Nog enkele woningen van Mindset zijn beschikbaar.

 

Meer weten? Lees hier meer over de appartementen. Een totaaloverzicht van alle woningen die nog te koop en te huur zijn in Woenderskamp vind je hier.   

« Terug naar het overzicht

Reacties

Leon (vrijdag 16 oktober 2020)

Ik ben zeker geïnteresseerd in een woning!

Leon (vrijdag 16 oktober 2020)

Ik ben zeker geïnteresseerd in een woning!

Leon (vrijdag 16 oktober 2020)

Ik ben zeker geïnteresseerd in een woning!

Redactie Waalsprong (dinsdag 20 oktober 2020)

Beste Leon, u kunt zich nu al inschrijven als geïnteresseerde bij Talis. Dat kan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl, onder vermelding van het project 'Woenderskamp'. U wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over dit project. U kunt zich ook inschrijven op de nieuwsbrief Waalsprong Actueel, dan blijft u op de hoogte van al het Waalsprong-nieuws. Ga daarvoor naar www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media