LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hoogste punt appartementen Groene Oever bereikt

Dinsdag 30 September 2014 | reacties 0
70-hoogste-puntuitsnede-vlag

 

De bouw van het appartementencomplex van project Groene Oever vordert gestaag. Met het plaatsen van het laatste verticale betonnen element is de top van het gebouw bereikt! Na veel hijs- en takelwerk kan er nu gestart worden met het metselen van de buitenmuren. De verwachting is dat het metselwerk van de buitenmuren circa 10 weken in beslag neemt. Ondertussen is men begonnen met leggen van de leidingen en het plaatsen van de kozijnen.

 

Winter

Projectontwikkelaar Heijmans verwacht dat de appartementen wind- en waterdicht zijn voordat het winterse weer ons land heeft bereikt. Vervolgens kunnen gedurende de wintermaanden de appartementen afgebouwd worden. Klik hier om alle foto’s van de bouw van de appartementen te bekijken.

 

Interesse 

De oplevering van de appartementen staan gepland op maart 2015. Heeft u interesse? Er zijn op moment van verschijnen van dit bericht nog 12 appartementen vrij beschikbaar. Meer info over de beschikbaarheid vindt u op www.groeneoever.nl

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media