LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Honderd toekomstige bewoners vieren bouwfeestje

Vrijdag 11 Maart 2016 | reacties 0
img3772

Ontwikkelaar en bouwer Trebbe vierde vrijdag 11 maart een feestje met de toekomstige bewoners van het eiland van Laauwik. Trebbe heeft daar maar liefst drie projecten in aanbouw. De kopers waren uitgenodigd voor een lunch en aansluitend festiviteiten op de bouw.

 

Zo’n honderd toekomstig bewoners waren afgekomen op de uitnodiging. In het Witte Huis werden ze verwelkomd door directeur Marcel Trienen en ontwikkelaar Bart Heijs van Trebbe. Ze keken naar de film ‘Nijmegen omarmt de Waal’ van de gemeente Nijmegen. En Vincent Cantrijn, columnist die zich sinds jaar en dag interesseert voor de ontwikkelingen van Nijmegen en de Waalsprong in het bijzonder, was uitgenodigd om deze dag van een literaire voetnoot te voorzien. Met uitspraken als ‘De Waalsprong is the place to be’ en ‘Omarm uw buurman of buurvrouw’ riep Cantrijn op ludieke wijze op om vooral met Naobuurschap te bouwen aan de nieuwe wijk. Maar er was ook kritiek van Cantrijn; hij houdt al jaren een vurig pleidooi voor een bruine kroeg in de nieuwe wijken. Al is zijn verwachting dat de meeste bewoners daar de eerste tijd niet aan toe zullen komen…

 

Wethouder Bert Velthuis deed in zijn aanvullende praatje voor de bewoners daar nog een schep bovenop door te wijzen op de vraag om voor elkaar te zorgen in het kader van mantelzorg. Maar hij wees er op dat gelukkig de medische voorzieningen in Thermion wel erg dicht binnen bereik liggen voor de bewoners van het eiland.

 

Op de bouwplaats werd zowel een eerste funderingspaal gelegd als een laatste steen ingemetseld. Wethouder Velthuis deed dit samen met de trotse eigenaren van de woningen in aanbouw. Na de feestelijke formaliteiten konden de aanwezigen nog even rondlopen op de bouw. Het feit dat enkele woningen toegankelijk waren voor bezoek én het prille lentezonnetje zorgde voor een gezellige en enthousiaste sfeer.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media