LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hondenspeeltuin Fikkie feestelijk geopend

Vrijdag 3 Oktober 2014 | reacties 0
vliegbrevet-gehaald

Zondag 28 september is hondenspeeltuin Fikkie feestelijk geopend. Tijdens het mooie nazomerweer konden honden en hun baasjes de nieuwe speelobjecten volop uitproberen.

 

Het was burendag, en dat hebben ze die dag geweten. Veel hondenbezitters uit Lent kwamen even een kijkje nemen en kennismaken met elkaar. Maar ook van buiten Lent was er belangstelling voor deze bijzondere speeltuin. Het initiatief voor deze ravotplek voor honden is van van twee enthousiaste Lentenaren, Frans en Thea Hogenkamp. Het is als idee ingediend voor ‘Waalsprong Tijdelijk Anders’. Daarbij wordt bouwgrond die voorlopig nog niet ontwikkeld kan worden beschikbaar gesteld voor tijdelijke bestemmingen die anders zijn dan woningbouw en die bijdragen aan een leukere, prettigere woonomgeving. De Waalsprong stelde de grond beschikbaar en verplaatste een hekwerk dat over was naar de speeltuin. Met een financiële injectie van het Oranjefonds in het kader van Burendag zijn de speeltoestellen gerepareerd en kon een noodhekwerk geplaatst worden. Bovendien is een ‘snuffelbosje’ aangelegd en is er een picknicktafel geplaatst.

 

Terwijl de honden met elkaar speelden, konden ook de bazen aan elkaar ‘snuffelen’; er werd volop kennisgemaakt en de eerste speeldates zijn gemaakt. Daarmee is Hondenspeeltuin Fikkie een bijzonder initiatief dat bijdraagt aan een leukere buurt!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media