LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Historische Tuin op 28 april in verkoop!

Woensdag 22 April 2020 | reacties 7
ext1

De eerste fase van het project Historische Tuin gaat op dinsdag 28 in april in verkoop. Het project wordt gerealiseerd door ontwikkelaar BPD en is gelegen in de moderne, kindvriendelijke woonwijk Woenderskamp. 

 

Aan de buitenranden krijgt Historische Tuin een stedelijk karakter met drie of vier woonlagen. In het binnengebied krijgt het project een bijzondere architectuur: lichte woningen met donkere accenten en donkere woningen met lichte accenten. Hieromheen liggen veel hofjes met bomen en groen. Er komen in het prjoject verschillende typen woningen, van tussenwoningen tot vrijstaande woningen en van levensloopbestendige woningen tot parkwoningen. De prijzen variëren tussen € 261.500 en € 699.500 v.o.n. 

 

Woenderskamp

In Woenderskamp worden circa 600 koop- en huurwoningen gerealiseerd. De wijk is gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, ten zuiden van de bestaande wijken in Oosterhout. Het eerste project in de wijk is al opgeleverd, ook zijn er verschillende andere projecten in aanbouw, waaronder basisschool De Boomgaard. In Woenderskamp staan privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal. Woenderskamp ligt dichtbij natuur- en recreatiegebied De Waaijer, maar je bent ook zo in het  Hart van de Waalsprong, waar in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en voorzieningen wordt gerealiseerd.

 

Schrijf je in voor de start verkoop

Schrijf je nu vast in voor het woningtype van jouw voorkeur! Alleen dan ontvang je op dinsdag 28 april om 17.00 uur een mail over de start de verkoop. Je kunt tot en met woensdag 6 mei 17.00 uur online inschrijven. Ontwikkelaar BPD wijst vervolgens de woningen toe. Lees hier meer over het gehele verkoopproces.

 

his tuin 1his 10his 8his 3

« Terug naar het overzicht

Reacties

I. (maandag 04 mei 2020)

Wanneer komen de huurwoningen op entree? Vanuit hier heel veel interesse in!

Redactie Waalsprong (maandag 04 mei 2020)

Beste I, de sociale huurwoningen in Woenderskamp worden eind van het jaar aangeboden op Entree. Meer daarover lees je hier: https://bit.ly/2Yz6jAu

Door (maandag 04 mei 2020)

Wordt er ook in de vrije sector huur gebouwd?

Door (maandag 04 mei 2020)

Wordt er ook in de vrije sector huur gebouwd?

Redactie Waalsprong (dinsdag 05 mei 2020)

Beste Door, binnen het project Historische Tuin komen helaas geen vrije sector huurwoningen. Er komen wel vrije sector huurwoningen in het project Soetegaerde, ook in Woenderskamp. Daarvoor kunt u zich inschrijven tot en met maandag 11 mei. Meer informatie vindt u hier: https://www.waalsprong.nl/nieuws/huurwoningen-soetegaerde-in-verhuur/.

Leon (zaterdag 30 mei 2020)

Wanneer worden de prijzen, plattegronden en verkoopdata van fase 2 bekend?

Redactie Waalsprong (dinsdag 02 juni 2020)

Beste Leon, de woningen van fase twee gaan waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2020 in verkoop. Het is nog afwachten wanneer de prijzen en plattegronden bekend worden. Als u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte. Aanmelden kan via: www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media