LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Historische Tuin: de eerste beelden

Donderdag 17 Oktober 2019 | reacties 0
nieuwbouw-waalsprong-nijmegen-historischetuin-3laaghoek

Ontwikkelaar BPD heeft de eerste beelden bekend gemaakt van het project Historische Tuin in Woenderskamp. In totaal worden hier 130 woningen gerealiseerd, in verschillende typen. Lees én kijk verder wat de Historische Tuin jou te bieden heeft.

 

De naam van het project is afgeleid van de bijzondere locatie Warmoes - Historische Tuinderij Lent. Deze tuin geeft een mooi beeld van een gemengd tuiniersbedrijf (warmoezeniersbedrijf) zoals dat in de jaren dertig nog volop te vinden was in Lent en omgeving. Hier worden nog steeds op traditionele wijze groenten en fruit geteeld.

 

In het project Historische Tuin komen twee werelden bij elkaar: stoere woningen aan de rand van de wijk en parkachtige verandawoningen in het binnengebied. Er is keuze uit drie- en vierlaagse woningen, hoekwoningen, tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en parkwoningen. De (voorlopige) prijzen beginnen bij € 247.500 v.o.n.

 

Woenderskamp

Woenderskamp heeft een ideale ligging. Met de nabijheid van De Oversteek ben je zo in het centrum van Nijmegen. Ook de Waalsprong zelf heeft tal van voorzieningen. Straks komen daar – in het nieuwe centrumgebied ‘Hart van de Waalsprong’ - nog meer voorzieningen bij. Met winkels, medische voorzieningen, horeca en sportgelegenheden krijgen bewoners van Woenderskamp het levendige hart om de hoek. Openbaar vervoer is dichtbij; het treinstation Nijmegen-Lent ligt op enkele minuten afstand van de wijk. In de vrije tijd is het natuurlijk heerlijk genieten van groen en water in De Waaijer, het Rivierpark en de Oosterhoutse Waarden. Stuk voor stuk groen- en recreatiegebieden in de directe omgeving van Woenderskamp.

 

Meer weten?

Op de projectpagina vind je meer info over de woningen. Ben je meteen al enthousiast geworden na het zien van deze beelden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

historiusche tuin

binnentuin4laaghistori tuinwkamp

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media