LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Het RijnWaalpad komt eraan

Dinsdag 9 Augustus 2011 | reacties 0
laauwik-in-aanbouw-064

Uitvoering RijnWaalpad (15 augustus 2011 - begin 2012)Op maandag 15 augustus 2011 starten de werkzaamheden aan het RijnWaalpad. Omdat het een groot traject betreft, zijn de werkzaamheden opgesplitst in een aantal delen.


Vrouwe Udasingel - Visveldsestraat - Notenlaantje
Maandag 15 en dinsdag 16 augustus wordt een drempel in de Vrouwe Udasingel aangelegd. Hiermee wordt de maximum snelheid verlaagd tot 30km.

 

Lentse Tuinstraat
Van maandag 15 augustus tot vrijdag 23 september legt KPN een nieuwe kabel. De aansluitingen van de zijwegen worden opnieuw aangelegd en er komt een nieuwe laag rood asfalt. Op de onderstaande tekening 'Rijnwaalpad omleiding Lentse Tuinstraat' staan de omleidingen weergegeven.

 

Laauwikstraat tussen Lentse Schoolstraat en Lentseveld
De riolering wordt vervangen, de weg wordt ingericht als fietsstraat. De Laauwikstraat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleiding loopt via de Vrouwe Udasingel. Zie ook onderstaande tekening 'Rijnwaalpad omleiding Laauwikstraat'. Er is beperkt autoverkeer mogelijk via de parkeerplaats tussen de Laauwikstraat en de Lentse Schoolstraat. De kruising met Lentseveld blijft toegankelijk voor autoverkeer. Het noordelijk voetpad langs de Laauwikstraat blijft open voor voetgangers. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 15 augustus en vrijdag 23 september.

 

Buslijn 33 rijdt via de Vrouwe Udasingel
Buslijn 33 rijdt tijdens de omleiding van 15 augustus tot 23 september via de Vrouwe Udasingel. De bushaltes in de richting van Nijmegen blijven in gebruik. De bushalte richting Bemmel voor 'Het Witte Huis' is gedurende de omleiding niet in gebruik. Er komt een tijdelijke halte op de Prins Mauritssingel ten noorden van het viaduct aan het begin van de busbaan. De bushalte richting Bemmel in de Laauwikstraat, net voor de rotonde met de Turennesingel, is tijdens de omleiding niet in gebruik. Er komt een tijdelijke halte aan de andere kant van de rotonde.

 

Laauwikstraat tussen Lentseveld en Visveldsestraat
Tussen maandag 29 augustus en vrijdag 23 september wordt de weg ingericht als fietsstraat. De Laauwikstraat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleiding loopt via de Vrouwe Udasingel. Zie ook onderstaande tekening 'Rijnwaalpad omleiding Laauwikstraat'. De kruising met de Lentseveld blijft toegankelijk voor autoverkeer. Het noordelijk voetpad langs de Laauwikstraat blijft open voor voetgangers.

 

Lentse Schoolstraat tussen Laauwikstraat en Dorpsplein
De riolering wordt vervangen en er wordt archeologisch onderzoek verricht. De straat wordt ingericht als fietsstraat en er worden parkeerplaatsen en bomen aangelegd. De Laauwikstraat is in deze fase weer volledig berijdbaar. Het parkeerterrein in de Begoniastraat is bereikbaar. Het dorpsplein kan in deze fase ingezet worden voor parkeren. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 26 september en vrijdag 4 november.

 

Lentse Schoolstraat tussen Dorpsplein en Steltsestraat
Van maandag 7 november tot eind 2011 wordt de riolering vervangen en archeologisch onderzoek verricht. De straat wordt ingericht als fietsstraat en er worden parkeerplaatsen aangelegd en bomen geplant. De Laauwikstraat is in deze fase weer volledig berijdbaar. Het parkeerterrein in de Begoniastraat is bereikbaar. Het Dorpsplein kan in deze fase worden ingezet voor parkeren.

 

Zwarte Weg
Na het oogsten van het fruit (november 2011) wordt de Zwarteweg verhard met rood asfalt.

 

Visveldsestraat - van Laauwikstraat tot de begraafplaats
In november en december wordt de riolering vervangen in de Visveldsestraat, tussen Laauwikstraat en Pavialaan.

 

Notenlaantje en fietspad door Landschapszone
Volgt begin 2012.

 

Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente Nijmegen of op www.rijnwaalpad.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media