LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Het jaarlijkse Plantjevlag event komt er aan!

Donderdag 31 Mei 2012 | reacties 0
16-juni-event

Op zaterdag 16 juni organiseert Ontwerpteam Vossenpels van 13 tot 16 uur het jaarlijkse Plantjevlag event. In de kleine kas naast Laauwikstraat 90 laten we u kennis maken met alle facetten van zelf bouwen en wonen in Vossenpels. Naast het actuele, beschikbare kavelaanbod is er informatie beschikbaar over de planning, fasering, betaalbaar vrijstaand wonen met starterslening en de inrichting van de openbare ruimte. Rond de maquette van het gebied tonen enthousiaste, toekomstige bewoners u de bouwplannen die zij op dit moment uitwerken. Er is een ideeëncompetie uitgeschreven voor tijdelijke initiatieven die de kas de komende jaren tot huiskamer van Vossenpels maken. Tijdens het event worden de ideeën van de beste inschrijvers gepresenteerd.
 

Vorig jaar mei is de aftrap gedaan voor de plannen voor zelf- en samenbouwen in Vossenpels. Vanaf dat moment is met toekomstige bewoners hard gewerkt aan het ontwikkelingsplan en regels over beeldregie. De contouren staan nu vast en vanaf maart hebben belangstellenden hun kavel uit laten tekenen door het ontwerpteam. De meeste interesse gaat uit naar kavels in de buurtjes De Boomgaard en De Singel. Binnenkort stelt de gemeenteraad het bestemmingsplan vast en dan kunnen de koopcontracten daadwerkelijk getekend worden. Voor actuele informatie kunt u natuurlijk ook altijd naar www.plantjevlag.nl.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media