LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Herinrichting park Laauwik start op 3 juni

Vrijdag 31 Mei 2019 | reacties 0
img4465

Maandag 3 juni aanstaande start de aannemer met de herinrichting van park Laauwik. De herinrichting van het park is in samenspraak met bewoners tot stand gekomen.

 

Voor de herinrichting komen onder andere extra speeltoestellen, grote keien die dienen als natuurlijke speelaanleiding, ovalen met zitranden en speelzand, een nieuw wandelpad, plantvakken en extra bomen. Rond de begraafplaats wordt de huidige beplanting gesnoeid en de slechte beplanting gerooid.

 

Planning

Naar verwachting zijn de werkzaamheden begin augustus afgerond. De bomen worden waarschijnlijk in november aangeplant; plaatsen van bomen en andere beplanting kan pas tijdens het plantseizoen, dat van oktober tot en met april loopt.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het park niet toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Er wordt een omleidingsroute aangegeven via de Frankrijkstraat en de Gilbert Bécaudstraat. 

 

Een gedetailleerde kaart met het ontwerp van het park, inclusief legenda, kan je hier openen.

 

park laauwik

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media