LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Herenhuizen in dorp Lent: project De Laak in verkoop

Zondag 15 April 2018 | reacties 0
duo-def-n

Aan de rand van het oude Dorp Lent, tussen het centrum van Nijmegen en de nieuwe woonbuurt Lentseveld wordt een bijzonder nieuwbouwplan gerealiseerd met vijf woningen: De Laak.

 

De Laak is een plan met karakteristieke, zeer royale herenhuizen. Ze staan op ruime kavels met afmetingen die bekend zijn uit de klassieke 30-er jaren. In de architectuur is aansluiting gezocht bij de bestaande omliggende bebouwing. De woningen sluiten met klassieke baksteenarchitectuur en kenmerkende ambachtelijke details, uitgevoerd met moderne techniek, naadloos aan op de omgeving.  Ze combineren de gewaardeerde traditionele architectuur met het comfort en de duurzaamheid van een nieuwbouwwoning.

 

Comfortabel

Niet alleen de royale afmetingen van de woningen zijn opvallend, ook de aandacht die is besteed aan een comfortabel binnenklimaat springt in het oog. Met de toepassing van extra gevelisolatie, hoge luchtdichtheid  en balansventilatie is rekening gehouden met de situering van de woningen in de bebouwde omgeving. Al deze maatregelen zorgen voor extra woonkwaliteit en een goed binnenklimaat: een hoge geluiddichtheid van de gevel en het filteren van stof en geluid uit de lucht.

 

Nul op de meter

De woningen worden uitgevoerd als ‘Nul op de Meter-woning’. Dat betekent dat de woning zelf voorziet in de opwekking van energie die nodig is voor het gebruik van de woning. Hiertoe is de woning voorzien van veel energiebesparende techniek: een zwaarder dan gebruikelijk geïsoleerde gevel, een hoge luchtdichtheid, balansventilatie met warmteterugwinning en een lucht-water warmtepomp. De woning heeft geen gasaansluiting. Alle elektra die wordt gebruikt door de woning en haar bewoners wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak.

 

Afwerking op hoog niveau

Naast de royale afmetingen en de ‘state of the art’-techniek staat ook de afwerking van de woningen op hoog niveau. Standaard zijn de woningen voorzien van wandclosets, groot formaat wand- en vloertegels in diverse kleuren (zonder meerprijs), inloopdouche en wastafelmeubel. Voor de keuken is een stelpost te besteden van € 6.000 bij Jansen Totaal Wonen in Huissen.

 

Start verkoop tijdens Woonbeurs Nijmegen

De Laak is een kleinschalig, maar bijzonder plan in vele opzichten! Royale woningen, grote kavels, tijdloze architectuur en technisch volledig klaar voor een waardevaste toekomst. De verkoop van deze herenhuizen start op zaterdag 21 april a.s. tijdens de Woonbeurs Nijmegen. Jan Oosterhout Ontwikkeling vertelt u daar graag meer over De Laak.

 

De Laak

 

De Laak, drieslag 3_2018

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media