LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hart van de Waalsprong: verkoop gebouwen Donk en Elft start op 16 juni

Dinsdag 8 Juni 2021 | reacties 0
donk-en-elft2lr

Het Hart van de Waalsprong begint te kloppen. Na de start verkoop van de eengezinswoningen start nu op 16 juni de verkoop van 81 appartementen van de gebouwen Donk en Elft. In fase 1 van Hart van de Waalsprong komen in gebouw Donk en gebouw Elft naast winkels en huurappartementen ook koopappartementen. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het toekomstige gezellige winkelplein.

 

In gebouw Donk komen 32 koopappartementen variërend van een drie- of vierkamerappartement van circa 86 m² tot 130 m². In gebouw Elft komen 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van een tweekamerappartement van circa 50 m² en 65 m² tot een driekamerappartement van circa 72 m² tot 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen tot maar liefst 149 m². Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils. Neem via de interactieve vogelvlucht alvast een kijkje in meerdere appartementen en ervaar hoe wonen in het levendige Hart van de Waalsprong kan zijn!

 

Parkeren kan (afhankelijk van het appartementtype) op het parkeerdek van gebouw Donk, gebouw Elft, of in de parkeergarage van gebouw Bliek, door middel van een vaste parkeerplek of recht op een parkeerabonnement. En de fiets stalt u gewoon in de gezamenlijke fietsenstalling van de koopappartementen in het gebouw zelf. Alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte op het zuiden, zuidwesten of zuidoosten met o.a. een balkon of een riant terras.

 

Webinar en start verkoop

De verkoop start 16 juni a.s. Schrijf u in als belangstellende via deze link en ontvang voor de start verkoop een persoonlijke uitnodiging met link om de inschrijving voor deze appartementen te starten. Uiteraard staat straks alle verkoopdocumentatie op de website van Hart van de Waalsprong. Heeft u behoefte aan meer informatie, schrijf u dan op de website in voor het  webinar op 14 juni a.s. om 19.30 uur.

 

Donk en Elft 1

 

Donk en Elft 3

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media