LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hart van de Waalsprong start verkoop blok Alver

Dinsdag 8 Juni 2021 | reacties 0
003-vw-cam-2-huddle

Na een succesvolle verkoop van de Crevas (blok C) woningen, staat het verkoopteam van Hart van de Waalsprong klaar om u te voorzien van de definitieve verkoopdocumentatie van de 37 Alver woningen (Blok A). Vanaf nu kunt u inschrijven voor de woning(en) waar u belangstelling voor hebt.  

 

In blok A (Alver) worden 37 woningen gerealiseerd. Er zijn herenhuizen, stadswoningen en stadsvilla's met of zonder dakopbouw, kortom: voor ieder wat wils. De vrij-op-naam-prijs van deze woningen begint bij € 357.500. 

 

Wonen in Hof van Holland 

Hof van Holland wordt hét nieuwe hart van de Waalsprong. In dit gebied worden wonen, werken, winkelen en andere activiteiten samengebracht. In totaal worden hier zo’n 1.500 woningen gerealiseerd binnen verschillende projecten, waar Hart van de Waalsprong er één van is. Naast wonen is er ook ruimte voor supermarkten (Albert Heijn en Aldi), speciaalzaken, horeca, een basisschool,  sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum. Totdat de definitieve supermarkten in gebruik worden genomen kunt u boodschappen doen in de  tijdelijke Aldi. Met de komst van deze voorzieningen wordt de Waalsprong een comfortabel en compleet stadsdeel. 

 

Inschrijven 

Op  maandag 14 juni om 12.00 uur sluit de inschrijving en worden nieuwe inschrijvingen niet meer meegenomen in de loting. Uiterlijk dinsdag 15 juni ontvangt u bericht van Hart van de Waalsprong of u bent ingeloot of uitgeloot. Hier leest u meer over de woningen en de verkoopprocedure. 

 

Bliek
Zijn de woningen in blok Alver toch niets voor u? Binnenkort komt er meer aanbod beschikbaar in het Hart van de Waalsprong. Naar verwachting gaat blok Bliek medio september in verkoop. Biijf op de hoogte van toekomstig woningaanbod via de  nieuwsbrief van de Waalsprong! 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media